E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporProtokol imzalandı! Vida ocak ayında Beşiktaş'a geliyor---

Protokol imzalandı! Vida ocak ayında Beşiktaş'a geliyor

Protokol imzalandı! Vida ocak ayında Beşiktaş'a geliyor
07 Eylül 2017 - 05:20 borsagundem.com

Beşiktaş, Dinamo Kiev'in Vida için yüksek bonservis istemesinin ardından, yıldız oyuncuyla 4.5 yıllık ön protokol imzaladı. Hırvat stoper, ocak ayında bedelsiz gelecek

Transfer çalışmalarına devam eden son şampiyon Beşiktaş'ın, Dinamo Kiev'in Hırvat yıldız savunma oyuncusu Domagoj Vida ile 4.5 yıllık ön protokol imzaladığı bilgisine ulaşıldı.

Transfer dönemi için kulübü Dinamo Kiev'in 6 milyon Euro istemesinin ardından Siyah Beyazlı yönetimin daha önce ön protokol imzaladığı Vida'yı Ocak ayında alacağı vurgulandı.

TRANSFERDEN VAZGEÇİLİRSE 5 MİLYON EURO'LUK CEZA VAR

Vida, Beşiktaş'tan yıllık 3 milyon euro civarında para alacak. Tarafların protokolden vazgeçmesi durumunda 5 milyon euro'luk cezai yaptırımında olacağı gelen haberler arasında.

FIFA KURALLARINA UYGUN

Vida'nın Dinamo Kiev ile sözleşmesi 31 Aralık 2017'de sona eriyor. FIFA kurallarına göre, bir futbolcu sözleşmesinin bitimine 6 ay kaladan itibaren bir başka kulüple geleceğe ait protokol imzalayabiliyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)