E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPremier Lig'e korona darbesi---

Premier Lig'e korona darbesi

Premier Lig'e korona darbesi
27 Aralık 2021 - 00:29 borsagundem.com

Korona virüs nedeniyle Premier Lig'de bir maç daha ertelendi. Salı günü oynanması planlanan Arsenal-Wolverhampton Wanderers maçı, konuk takımdaki karantina sürelerinin devam etmesi nedeniyle ertelendi


İngiltere Premier Lig'de 28 Aralık Salı günü oynanması planlanan Arsenal-Wolverhampton Wanderers karşılaşması, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelendi.

Premier Lig'den yapılan açıklamada, test sonucu pozitif çıkan oyuncuların karantina süresinin devam etmesi ve sakatlıkların fazlalığı nedeniyle kadro kuramayan Wolverhampton Wanderers'tan gelen erteleme talebinin, kabul edildiği belirtildi.

Pazar günü oynanması gereken Wolves-Watford karşılaşması da karantinalar nedeniyle ertelenmişti. 

Ligde salı günü oynanması planlanan Leeds United-Aston Villa karşılaşması da aynı gerekçeyle ertelenen karşılaşmalar listesine eklendi. 

İLK ERTELEME 12 ARALIK'TA GERÇEKLEŞTİ

İngiltere'de korona virüse yakalananların sayısı günlük 120 bini aşarken Futbol kulüplerindeki salgınlar nedeniyle bir dizi Premier Lig maçı iptal edildi.

Tottenham'ın 12 Aralık'ta oynanması planlanan Brentford maçı, Kovid-19 salgını nedeniyle ertelenen ilk Premier Lig maçıydı.

Manchester United'ın Brentford ile olan maçı da birkaç gün sonra kulübün birkaç personelinin ve oyuncunun PCR testinin pozitif çıkması nedeniyle ertelendi. Carrington antrenman sahası da antrenmanlara kapatıldı.

Burnley'nin 15 Aralık çarşamba günü Watford'a karşı oynayacağı maç, Watford'daki Covid salgını nedeniyle başlama vuruşundan saatler önce iptal edildi.

Bir gün sonra ve Tottenham'ın Leicester deplasmanı da iptal edildi.

Manchester United'ın Brighton ile 18 Aralık'ta oynaması gereken iç saha maçı, Southampton -Brentford, Watford - Crystal Palace, West Ham - Norwich maçları ile birlikte rafa kaldırıldı.

Yine aynı gün, maçın başlamasından neredeyse iki saat önce, Aston Villa ile Burnley arasındaki karşılaşma da, ev sahibi takımın oyuncu kadrosunda artan pozitif vakalar nedeniyle oynanamadı.

19 Aralık'ta Everton ve Leicester City, Goodison Park'taki fikstürlerini tamamlayamadı.

Salgınlar Noel'e kadar devam etti. Leeds, Liverpool'a Boxing Day'de olan seyahatini ertelemek zorunda kalırken, Wolves - Watford ve Burnley - Everton maçları da ertelendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)