E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPortekizli hoca Beşiktaş'ı reddetti---

Portekizli hoca Beşiktaş'ı reddetti

Portekizli hoca Beşiktaş'ı reddetti
11 Aralık 2021 - 03:25 borsagundem.com

Sergen Yalçın'ın görevi bırakmasının ardından siyah-beyazlı kulübün temasa geçtiği isimlerden Portekizli Andre Villas-Boas, Beşiktaş ile görüşmek istemediğini açıkladı


Sergen Yalçın ile yollarını ayıran ve teknik direktör arayışına başlayan Beşiktaş'ta gündeme gelen isimlerden biri de Portekizli Andre Villas-Boas olmuştu. 

A Bola'nın haberine göre; siyah-beyazlılar, Portekizli teknik direktör ile görüşme talebinde bulundu. Ancak 44 yaşındaki teknik direktör, Beşiktaş ile görüşmek istemediğini aktardı.

44 yaşındaki teknik direktörün Beşiktaş'ı reddetme sebebi olarak ise kariyer planlarında Türkiye'nin olmaması ve devre arasında takım çalıştırmak istememesi olarak gösterildi.

Villas-Boas'ın aynı şekilde teklif yapan Flamengo'yu da bu sebepten ötürü reddettiği ifade edildi.

Andre Villas-Boas, son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'yı çalıştırıyordu.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi

 

Sergen Yalçın böyle veda etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TAMİZ KARTALGÖZ11 Aralık 2021 12:01

    Dünyanın 1 numarası da gelse Türk Takımları ile hiç bir şey yapamazlar.çünkü ülkede futbol kültürü yoktur.futbol alt yapın sağlam değil ise bir de futbol futbol  bazı çıkar gruplarının elinde ise yerimiz buralardır.adam akıllı imiş.para için kendisini rezil hüsran etmedi.