E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'lılardan vatandaşlara dayak!---

PKK'lılardan vatandaşlara dayak!

PKK'lılardan vatandaşlara dayak!
19 Ekim 2013 - 15:22 borsagundem.com

TSK'dan yapılan açıklamaya göre 17 Ekim Perşembe günü Bitlis'te balık tutmaya giden iki vatandaş PKK'lılar tarafından dövülüp ölümle tehdit edildi

Bitlis Merkez’e bağlı Kayalıbağ Köyü Karaca Mahallesi bölgesinde 17 Ekim Perşembe öğle saatlerinde balık tutmaya giden vatandaşlar teröristler tarafından dövüldü.Teröristler vatandaşları ölümle tehdit etti ve paralarını yaktı.

TSK’dan yapılan bilgilendirmeye göre iki vatandaş, yanlarına gelen silahlı altı bölücü terör örgütü mensubu tarafından darp edildi. Vatandaşlarda bulunan üç cep telefonunu kıran teröristler vatandaşların 350 TL tutarındaki parasını yaktı ve "Sizi bir daha burada görmeyelim, eğer gelirseniz sizi öldürürüz" şeklinde tehdit etti. Bölücü terör örgütü mensupları vatandaşlardan birini saat 14.00, diğerini de 20.00 sıralarında aynı bölgede serbest bıraktı.

TESLİM OLDU

Ayrıca Cumartesi günü saat 18.10 sıralarında, bölücü terör örgütü mensubu Caddar Mendar kod adlı Levent Tatlı isimli terörist, silahsız ve teçhizatsız olarak Hakkari/Merkez Durankaya Jandarma Karakol Komutanlığına teslim oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ILICALIM.19 Ekim 2013 20:45

    Kenan kardeş sonuna kadar haklısın ülkemizde yokki birtane TAŞŞAKLI bir adam gidipte onun emrine girelim öldese ölelim kaldese kalalım amasadece doğruluk vede dürüstlük örneği olacak şekilde zenginden alıp fakirlen paylaşacak şekilde olacak.bak ozama bu millet nasıl bu insanın peşinden gider.hatta kendinibile SİPER eder.

  • kenan19 Ekim 2013 16:46

    taksim de aslan kesilen polis, oralarda süt dökmüş kedi gibi, türkiyenin her yerinde böyle , tedaş ,ve su idareleri bunların evlerindeki sayaçları okumaya gidemiyorlar, bunların elektrik ve su paralarını ,eşkiya olmayan masum vatandaştan ,faturalarına yansıtmak suretiyle alıyorlar