E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPiyasalara resesyon uyarısı---

Piyasalara resesyon uyarısı

Piyasalara resesyon uyarısı
13 Şubat 2018 - 17:24 borsagundem.com

Dünyanın en büyük hedge fonu olan Bridgewater Associates'ın kurucusu Ray Dalio, 18-24 aylık süreçte resesyon yaşanabileceği uyarısında bulundu.

Dünyanın en büyük hedge fonu Bridgewater Associates'ın kurucusu Ray Dalio, Fed'in beklenenden daha iyi durumdaki ekonomik görünüme yönelik para politikalarının ekonomik durgunluğa yol açabileceği uyarısında bulundu.

Ray Dalio, LinkedIn'de paylaştığı notta, "Merkez bankalarının para politikalarını anlamanın zor olduğu bir dönemdeyiz ve özellikle bu süreçte denge sağlamak oldukça zor" ifadelerini kullandı.

Dalio, resesyon riskinin gelecek 18-24 aylık süreçte artacağını belirterek, "Birçok piyasa güçlü bir 2018'e odaklansa da, biz daha çok 2019 ve 2020'ye odaklanıyoruz" diye yazdı.

Dalio, notunda şu ifadeleri kullandı: “Hisse senedi piyasasında ve ekonomide zirveden tam olarak ne kadar uzakta olduğumuzu bilmiyoruz. Tahvil piyasasında ise zirveyi geçtiğimiz net.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALAĞABEYLİ13 Şubat 2018 18:28

    OLURMU? PİYASADAKİ KERIZLERİ OYUN VAR DİYE KANDIRMIŞLAR..SANIYORLARKİ OYUN OYNUYORUZ.. YALAN DİYENLERİN KAMU OYU YOKLAMASI YAPILSA.. İNANIN EKONOMİ YÖNETİMİ A DAN Z YE DEĞİŞİR..NE KADAR SİVRİ ZEKALI VARSA HEPSİ KAR ZARAR ORTAĞI OLMUŞ