E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriPinterest için alım zamanı yaklaşıyor mu ?---

Pinterest için alım zamanı yaklaşıyor mu ?

Pinterest için alım zamanı yaklaşıyor mu ?
30 Temmuz 2021 - 10:20 borsagundem.com

Hisse için 18 analist 'al', 10 analist 'tut' tavsiyesi veriyor. 'Sat' önerisi ise hiç yok. 'Al' veren analistlerin ortalama hedef fiyatı 84 $. Hissenin en son kapanışı ise 72,04 $.

Pinterest, her türlü görselin paylaşıldığı ve pano sistemiyle çalışan bir sosyal ağ platformudur. Pinterest, zaman içinde reklam envanterinin değerini artırabilecek yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Fikir Pinleri, platformda video içeriği oluşturma araçları sağlıyor; Buna ek olarak, alışveriş listesi, kullanıcıların alışveriş yapılabilir Pinlerini tek bir yerde saklamasına olanak sağlayarak, platformda satın alım yapmak için potansiyel öğeleri birleştirme yeteneğini genişletiyor bu Pinterest'i pazarlama açısından destekleyebilir. Analistlere göre uygulama indirme hızı, pandemi  zamanında emsallerine göre daha yüksek hızda artarken, ekonominin yeniden açılmasıyla Pinterest yeni indirmelerde keskin düşüş gördü; göstergeler, Temmuz'un ilk iki haftası için bir toparlanmaya işaret ediyor, ancak artan tüketici mobilitesi nedeniyle faaliyet durgun kalabilir.

Yılın başından bu yana değerini % 10 artıran hisse Temmuz 29’da piyasa kapanışının sonrasında 2.Çeyrek bilançosunu açıkladı. Toplam gelir, analistlerin ortalama 562,1 milyon dolar tahminlerine kıyasla, çeyrekte iki katından fazla artarak 613 milyon dolara ulaştı.  Hissenin yıl başından bu yana gördüğü en yüksek seviye 89,90 $- en düşük seviye ise 24,42 $. Hissenin 21 günlük ağırlık ortalaması 74,93 $ ; 50 günlük ise 70,54 $ seviyesinde olan Hisse için 18 analist AL ; 10 analist ise TUT  tavsiyesi veriyor, SAT önerisi ise hiç yok. Al veren analistlerin ortalama hedef fiyatı 84 $. Hissenin en son kapanışı ise 72,04 $.

Peki Pinterest (PINS)  hisselerinde nasıl işlem yapılabilir?

PhillipCapital’de hesap açarak.

PhillipCapital müşterileri, Borsa İstanbul’da işlem yapma rahatlığını, New York Borsasındaki işlemlerinde de yaşıyorlar.

Üstelik uluslararası piyasa işlemlerinizi PhillipCapital ile yapmanız halinde, paranızı yurt dışına transfer etmek zorunda kalmazsınız.

ABD’nin de içinde bulunduğu 15 ülkede 1 milyon 250 bin yatırımcıya hizmet veren bir dünya devinin uluslararası piyasa deneyiminden faydalanmak ve konuya ilişkin bilgi almak için;

0212-982 25 00 ve 0212-296 84 84

[email protected]

DÜNYA DEVİ PHILLIPCAPITAL'DE HESAP AÇMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)