E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriPimaş'ta çağrı fiyatı belirlendi---

Pimaş'ta çağrı fiyatı belirlendi

Pimaş'ta çağrı fiyatı belirlendi
16 Aralık 2014 - 22:52 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteni'ne göre, Pimaş hisselerinin el değiştirmesi nedeniyle çağrı zorunluluğu ortaya çıkmıştı

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre, Pimaş Plastik'in satışı nedeniyle çağrı zorunluluğu ortaya çıkmıştı. 1 TL nominal pay için çağrı fiyatının 2.812 TL olarak belirlenmesine Kurul onay verdi.

SPK'NIN DETAYLI AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş.’de (Şirket) Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş.’nin sahip olduğu 29.244.344,93 TL nominal değerli payların 15.10.2014 tarihinde Deceuninck NV tarafından satın alınması sonrasında ortaya çıkan Deceuninck NV’in Şirket’in diğer ortaklarına ait payları satın almak üzere zorunlu pay alım teklifinde bulunması amacıyla Kurulumuza yapılan başvurunun değerlendirilmesi sonucunda, söz konusu başvurunun II-26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliği çerçevesinde belirlenen asgari pay alım teklifi fiyatının; 1 TL nominal değerli paylar için 2,812 TL olarak belirlenmesi ve bu fiyata II-26.1 sayılı Tebliğ’in 13’üncü maddesinin ikinci fıkrasında öngörülen süreyi aşan (15.12.2014 sonrası) her gün için Türkiye Bankalar Birliği’nce açıklanan yıllık TRLIBOR oranının %50 fazlası ile hesaplanacak faizin eklenmesi koşuluyla olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erdem17 Aralık 2014 12:05

    Bu pimaş tahtası kapatılacak anlamınamı geliyor.. Elinde pimaş hisseleri olanlar çağrıya katılmazsa ne olur.. Bilen varmı?