E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrolde kar edenler satıyor---

Petrolde kar edenler satıyor

Petrolde kar edenler satıyor
30 Temmuz 2021 - 09:13 borsagundem.com

Petrol fiyatları kar realizasyonlarının etkisi ile geriledi

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları kar realizasyonlarının etkisi ile geriledi. Bugün yaşanan gerilemeye rağmen petrol fiyatları hale geçen haftanın oldukça üzerinde işlem görmeye deva ediyorlar.

Analistler, artan aşılamanın korona virüs vakalarını azaltacağı beklentileri ve ekonomilerde yeniden bir kapanma yaşanması riskinin çok küçük olduğu değerlendirmelerinin önümüzdeki dönemde petrol fiyatlarına destek vermeyi sürdüreceğine inanıyorlar.

ICE'de Brent petrolü bu sabah düne göre 40 cent düşüşle 75,65 dolar, NYMEX'de Batı Teksas petrolü 38 cent kayıpla 73,24 dolar sevilesinden işlem görüyor. Dün Brent petrolü yüzde 1,75 ve Batı Teksas petrolü yüzde 1,7 artış göstermişti.

Analistler, Batı Teksas petrolü için güçlü destek noktası olarak 72,48 dolar seviyesini, Brent petrolü için de 74,54 dolar/varili işaret ediyorlar. Brent için direnç ise 76,43 dolar/varil.

Altın fiyatlarına Fed desteği

 

Alüminyum fiyatları yükseliyor

 

Demir cevheri fiyatında keskin düşüş

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)