E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol fiyatları yükseldi---

Petrol fiyatları yükseldi

Petrol fiyatları yükseldi
20 Ocak 2021 - 08:18 borsagundem.com

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları yeni ABD yönetiminin yeni bir teşvik paketi ortaya koyacağı beklentilerinin dün Yellen'in açıklamaları sonrasında güçlenmesi uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarını yükseltti.

ICE'de Brent petrolünün varil fiyatı 36 cent, yüzde 0,64 artışla 56,26 dolar/varil seviyesine yükselirken, Batı Teksas petrolü de 37 cent artışla 53,35 dolar/varilden işlem gördü.

Analistler Batı Teksas petrolünün 53,42 dolar/varil seviyesini yukarı kırması halinde 53,63 dolar/varile kadar yükseliş gösterebileceğine işaret ediyorlar.

Piyasalarda gözler API'nin bu gece ve ABD Enerji Bakanlığı'nın Cuma günü açıklayacağı haftalık petrol stok verilini açıklayacak. Pazartesi günü ABD'de piyasaların Martin Luter King günü nedeniyle kapalı olmasından kaynaklı olarak API stok verileri bugün açıklanacak. Biden'in yemin töreni nedeniyle de DOE haftalık stok verilerini Cuma günü duyuracak.

Dolar güne yatay seyirde başladı

WSJ: Trump yeni bir parti kurma hazırlığında

Biden'ın Savunma Bakanı adayından Afganistan açıklaması

CIA Direktörü Haspel görevinden ayrıldı!

Veda konuşması milyonları tedirgin etti

ABD borsaları Yellen'ın konuşmasıyla günü artıda kapadı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)