E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe-Kilit operasyonunda yaralanan asker şehit oldu---

Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan asker şehit oldu

Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan asker şehit oldu
30 Nisan 2022 - 17:40 borsagundem.com

Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan Sözleşmeli Er Nurettin Uzun, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonunda 19 Nisan'da yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Nurettin Uzun'un tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 19 Nisan 2022 tarihinde bir üs bölgemize bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda yaralanan kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Nurettin Uzun tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 30 Nisan 2022 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Eren Abluka-5 operasyonunda 1 asker şehit oldu

Pençe-Kilit operasyonunda 1 şehit, 4 yaralı

Peş peşe acı haberler: 2 şehit

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İsmail01 Mayıs 2022 19:16

    Pkk sevicileri sezisiz cıkaın vatan diyın vatan pkk kopekleri sahiblenmwyım seyit veedık veriyoru vatan icin olürüm ama kım sahip cıkar pkk onu yedı ceddını niye sesini cıkmıyor iman ogluna cünkü cumhur baskanı düsmanlıgı sizi pkk sevicisi yabıyoe biz kımseye düsman degiliz göÜnüZü acım yamlıs yanlısdır unutma tek vatan tek millet kör olmayın kör suan pkk her yerde vuran mehmetcige dua edın

  • İsmail 01 Mayıs 2022 11:56

    Ya ne cayılwrsımız ya ya adam dogru soyluyor pkk kopekleri ise bıle bıle alamlar onları ne cabuk swvsını ya hayınler mehmetcik seyit edilmis umrunuzda segıl siz pkk sevicisi olmusunu sadece cumhur baakanı takıntıIZ yuÜnden pkk sevicisi olsunu cayılım biri sudu adamın onek görterıyor ya konu vatan konu pkk cayık

  • Masum ak01 Mayıs 2022 08:32

    Önce ülkeyi getirdiğin durumdan ötürü hesap ver, nasıl üste çıkıyorlar, ülke yangın yerine dönmüş sanki ülkeyi kendisi değil imamoğlu yönetiyor, hesap vermesi gerekirken hesap soruyor vaybe

  • Ali Milli01 Mayıs 2022 12:34

    Niye gocundun pkk yandaşı seni.

  • Cego01 Mayıs 2022 06:55

    Ulan cahiller ulan gerizekalılar. Tabi balık baştan kokar. Başınızdakinin hayatı yalan hep yaşan dolan nasıl can verecek acaba. İnsan şerefi için yaşar. Acaba şeref varmı. Hep kandırıldık aldatıldık hikayeleri vardı. Şimdi ne oldu. Arabistan a neden gidildi. Ulan adamı kendi memleketinde kıtır kıtır kestiler. Gittin adama sarıldın sırtını okşadın. Asıl bu millet yaptıklarının hesabını vermen için saniye sayıyor.

  • Ali Milli01 Mayıs 2022 12:35

    Pkk yandaşı fetö şakirti olmalısın ki bu sözlerden gocundun.

  • İsmail 01 Mayıs 2022 12:03

    Ya cayıller kım belli once vatan vatan vatan pkk ise alan yalan diyen resme vak resme belediye pkk dolmus once onu elestır sonra konnua pkk götleri elestir once cumhur baskanı düsmanlıgı pkk sevicisi yatmıs sizleri onve vatan gerş bos aeyıtler sahib cıkın kör olmayın cayıller

  • Hakkı30 Nisan 2022 23:36

    Zilletin tüm belediyeleri ibb gibi. Bunlara oy verenler sonuçlarından sorumludur, suçludur.

  • RAMO CANCAN30 Nisan 2022 22:58

    6 masa işleriniz nasıl tıkırındamı.sizler bu şehitlerin sayesinde öyle kabadayılıklar yapıyorsunuz.bu şehitler yazık değilmi hdp ile işbirliği yapıyorsunuz.garibanın çocukları ölüyor sizler zevk ve sefa içinde dümenini döndürüyorsunuz.ama Türk milleti bir gün sizlerden bunların hesabını hemde fena soracaktır sizlerden.

  • baran30 Nisan 2022 18:08

    Allah rahmet eylesin!  Yakınlarına ve ailesine sabrı cemil nasip eylesin.  Şehitlik büyük bir makamdır.  Bu Dünya da hiç bir şey ile ölçülemez!