E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemParis’te polisin sığınmacılara karşı tavrına tepki---

Paris’te polisin sığınmacılara karşı tavrına tepki

Paris’te polisin sığınmacılara karşı tavrına tepki
08 Ocak 2017 - 10:53 borsagundem.com

Sınır Tanımayan Doktorlar Derneği, Paris’te polisin sığınmacılara yönelik taciz ve şiddet eylemlerinde bulunduğu iddia ederek, yetkililerin bunun durdurulması için gerekli önlemleri almasını istedi

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, sert kış koşullarına dikkat çekilerek, polisin sığınmacılara yönelik kabul edilemez uygulamalarda bulunduğu ve bu kişilerin hayatını tehlikeye attığı belirtildi. “Yetkililere, polisin Paris’te sığınmacılara yönelik taciz ve şiddet eylemlerini durdurması için gerekli önlemleri alması çağrısında bulunuyoruz” ifadesine yer verilen açıklamada, polisin sığınmacıların çadırlarına, korunaklarına, battaniyelerine ve kartonlarına el koymasına, sığınmacıları dağıtmak için göz yaşartıcı gaz kullanmasına tepki gösterildi.

Dernek üyelerinin, son olarak donma tehlikesi geçiren 8 sığınmacıya yardım ettiği belirtilen açıklamada, kış koşulları altındaki sığınmacılara gerekli barınakların sağlanması için yetkililerin seferber olması istendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mecnuni Keşri08 Ocak 2017 12:23

    Europe's kendinden olmayana gaddar ve zalim dir. Bunu biliyoruz. Nesillerimiz dahi unutmayacak. Avrupada din yoktur. Din islam düşmanlığı olarak kalplerinde hissedilir. Anladınızmı yoksa anlamadıysanız göreceğiz.