E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporParası kalmayan Beşiktaş oyunculardan indirim isteyecek---

Parası kalmayan Beşiktaş oyunculardan indirim isteyecek

Parası kalmayan Beşiktaş oyunculardan indirim isteyecek
01 Nisan 2020 - 09:23 borsagundem.com

Barcelona’nın korona virüs nedeniyle, oyuncu maaşlarında yüzde 70 indirime gitmesi sonrasında Beşiktaş da harekete geçti, bu doğrultuda maaşı 2 milyon Euro’nun üzerinde olan oyunculardan yüzde 70, diğer isimlerden yüzde 50 indirim istenecek

Başkan Ahmet Nur Çebi yönetiminde telekonferans aracılığıyla toplanan siyah-beyazlılar, Barcelona'nın maaş indirme politikasını iki farklı şekilde gerçekleştirme kararı aldı.

Bu doğrultuda, maaşları 2 milyon Euro'dan fazla olan futbolculardan yüzde 70, bu miktarın altında olan isimlerden ise yüzde 50’lik maaş indirimi isteneceği kaydedildi.

Siyah-beyazlıların takım kaptanları Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Atiba Hutchinson, geçen hafta takım arkadaşlarıyla görüşüp, Mart, Nisan ve Mayıs aylarındaki maaşlarını kulübe bırakma kararı almıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALP01 Nisan 2020 14:52

    zaten  birer balondu....emeği,,alın terini,,geçim sıkıntısını...görsünler,,,onlar için hher şey lay,,lay,,lumdü,,,,

  • ,,,01 Nisan 2020 09:47

    Duyun millet, 2 milyon avro maaşlardan bahsediyor Bu paraya 4-5 bin kişi çalışır, Bunların böylesi maaşlarını ödeyenlerin içinde, 2500-3000 tl. Aylıkla çalışanlar da var, Olsun varsın, takımı pahalı topçu getirmiş ya, daha ne ister, Kendisi de açmış, çocukları açmış, ne önemi var. Lay lay lay Loy loy loy Stadlar dol dol dol.

  • Enayi01 Nisan 2020 09:45

    Yo yardım toplasın cok enayi var verecek