E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakParası da var arsası da...---

Parası da var arsası da...

Parası da var arsası da...
04 Ağustos 2013 - 02:17 borsagundem.com

İstanbul’da 15 bin konutluk arsa stoku olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, kentsel dönüşüme de göz kırptı

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu 2014 planlarını açıkladı. Kentsel dönüşüm projesi geliştirmek için düğmeye basan Ağaoğlu, lokasyon çalışmalarını sürdürüyor. 2014’te 2 yeni karma kullanımlı proje geliştirecek şirket adres olarak Çekmeköy ve Bağcılar’ı seçti. Konutun yanından Boğaz’a 3 otel yapmaya hazırlanan Ağaoğlu, “Osmanlı sivil mimarisinin en güzel örnekleri olan Amcazade Yalısı projemiz Anıtlar Kurulu tarafından onayladı ve ruhsat aşamasında. Bu benim gönül projem. İstanbul’a yakışan bir otel için ne gerekirse yapacağız. Projeye bu yıl başlayacağız” dedi.
YENİKÖY’E OTEL REZİDANS
Yeniköy’de aldıkları Carlton Otel’in araziside otel ve rezidans yapacaklarını söyleyen Ağaoğlu, ruhsat aşamasındaki projeye 2014’te başlayacaklarını belirtti. Ortaköy’de otel projesi için ile dava sürecinin devam ettiğini söyleyen Ağaoğlu bu bölgeyede bir otel inşa etmeyi planladıklarını dile getirdi.
ARAPLARA BİR KULE DAHA
 Ağaoğlu, Emlak Konut GYO ile hayata geçirdikleri Maslak 1453 projesinde satış rekoru kırdıklarını söyledi. 4 bin 800 konutun 3 bin 200’ünü sattıklarını belirten Ağaoğlu, “Projedeki 2 kuleyi toplu satış ile satmıştık. Şimdi 3’üncü kule için görüşüyoruz. Bu kuleyi de bu ay Körfezli yatırımcılara satacağız” dedi. Bir yılda yabancı yatırımcılara bin 400 konut satışı gerçekleştirdiklerini söyleyen Ağaoğlu, “ 600 milyon doları devletin kasasına koyduk” dedi.
BAKIRKÖY’E RAĞBET ARTACAK
Ağaoğlu, Bakırköy 46 projesine ilgiden memnun. Projeyi henüz kendi müşteri portföyüne sunduklarını belirten Ağaoğlu, eylülde satışların başlayacağını ifade etti. Projenin hemen karşısına İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak 500 dönümlük parkın, Bakırköy 46’ya değer kattığını da söyleyen Ağaoğlu kısa zamanda satışların 2 kat arttığını söyledi. Parkın İstanbul için de önemli bir değer olduğunu belirten Ağaoğlu, Bakırköy, Bahçelievler, Güngören ve Zeytinburnu bölgelerinin değerleneceğini belirtti. Bakırköy ve çevresinin kalitesiz yapı stokundan oluştuğuna dikkat çeken Ağaoğlu, “Bölgede boş arsa yok. Bu nedenle Bakırköy’de kentsel dönüşüm projeleri rağbet görecek” dedi. 
İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesinde hafriyat çalışmalarının devam ettiğini de belirten Ali Ağaoğlu, “Yabacılar projeyi bizden iyi takip  ediyor” dedi.
Körfez ülkelerine özel proje
KÖRFEZ ülkelerinin Türkiye ilgisinin katlanarak arttığını belirten Ağaoğlu, “Bodrum’da Avrupalı yatırımcıya göre villa projesi yapacaktık. Ancak Avrupa’nın içinde bulunduğu durumda bunu yapmak uygun olmaz. Biz de yönümüzü Körfez’e çevirdik. Bu projeyi revize edip Körfez ailelerinin beklentilerine uygun hale getireceğiz” dedi. Ağaoğlu, bu projeye de en geç 2015’te başlayacaklarını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet05 Ağustos 2013 15:35

    Arapçı aliiii..

  • PP05 Ağustos 2013 11:06

    Gönül Borcuymuş :) Kardeşim bize gönül borcun falan yok İstanbul da senden hiç bişi istemiyor bi git artık , düş yakasından şu memleketin ...

  • Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmaz04 Ağustos 2013 12:25

    Bunlar konuşulduğuna, yazıldığına göre bu adamın durumu sallantıdadır. Zaten hakkında bir sürü dedikodular dolaşıyor piyasalarda.

  • :(04 Ağustos 2013 10:26

    deniz kumu ile yaptığını söylediğin binalar depremde yıkılırsa, ölmeyen,geride kalanlara yeni evlerden verecekmisin ağaoğlu.