E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÖzsoy: Cocu bedelini ödedi, futbolcular kendilerine çeki düzen versin---

Özsoy: Cocu bedelini ödedi, futbolcular kendilerine çeki düzen versin

Özsoy: Cocu bedelini ödedi, futbolcular kendilerine çeki düzen versin
28 Ekim 2018 - 23:47 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Phillip Cocu'nun görevden alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Kadıköy'de seyircileri önünde alınan 3-1'lik Ankaragücü mağlubiyeti sonrası teknik direktör Phillip Cocu'nun görevden alınmasını şöyle değerlendirdi:

"Bu performans bize yakışmaz. Yönetim kurulumuzun aldığı kararla yollarımızı ayırdık. Böyle gitmeyeceği bugünkü mağlubiyetle belgelenmiş oldu. Bununla birlikte bazı oyuncuların performansı da hakikaten Fenerbahçe'ye yakışacak durumda değil. Oyuncularımızı da bir daha çeki düzen vermeleri açısından uyarmakta fayda var. Bir nokta var ki, hiç dikkate almadığımız, bugünkü hakem hatası. Kabul edilir gibi değildi. 0-0'ken Skrtel'in pozisyonu, çalınan çalınmayalar dikkate alınmalı. Bardağı taşıran başka bir damla oldu. Bunların hiçibir mağlubiyetin sebebi olamaz. Bunların arkasına sığınacak değiliz. Futbolcular da bundan nasibini almalı. Cocu da baş sorumlu olarak bedelini ödemiştir. Karar neticesinde hocamızla yollarımızı ayırdık. Alacağımız kararları en kısa sürede sizlere bildireceğiz."

"YENİ HOCA İLE İLGİLİ YÖNETİM KURULUNUN ALACAĞI KARARLARI DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Phillip Cocu ile yolları ayırdıklarını hatırlatan Semih Özsoy, şu ifadeleri kullandı: "Futbolcular da, biz de kendimize çeki düzen vermeliyiz. Yollarımızı ayırdığımız Cocu da, içinde bulunduğumuz durumun baş sorumlusu olarak bedelini ödemiştir. Bu gecenin sonucunda aldığımız karar neticesinde, hoca ile yollarımızı ayırdık. Yeni hoca ile ilgili yönetim kurulunun alacağı kararları değerlendireceğiz."

Cocu görevden alındı

 

Fenerbahçe: 1 - Ankaragücü: 3

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)