E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzgür Özel: 100. yıl resepsiyonunu Çankaya Köşkü’nde yapacağız---

Özgür Özel: 100. yıl resepsiyonunu Çankaya Köşkü’nde yapacağız

Özgür Özel: 100. yıl resepsiyonunu Çankaya Köşkü’nde yapacağız
28 Ekim 2019 - 23:13 borsagundem.com

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Söz veriyoruz! Cumhuriyetimizin 100. yılında yapılacak resepsiyon Atatürk'e layık bir cumhurbaşkanının ev sahipliğinde, kaçak sarayda değil layık olduğu Çankaya Köşkü'nde yapılacak'' dedi.

Özel, CHP İl Başkanlığınca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kırıkkale’de bir düğün salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, TBMM’nin kuruluşunun 100’üncü yılına gelinen bu süreçte en önemli kazanımları olan demokrasi ve parlamenter sistemin aşındırılmaya çalışıldığını ileri sürdü.

“29 EKİM 2023’E 4 YIL KALMIŞKEN BİR GERÇEKLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

Atatürk’ün tek adamdan alıp millete verdiği yetkinin milletin meclisinden alınarak, tırpanlanarak, azaltılarak ve fiilen meclis işlevsiz hale getirilerek tek adama doğru devredilmeye çalışıldığını savunan Özel, “Bugün Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlayacağımız 29 Ekim 2023’e 4 yıl kalmışken bir gerçekle karşı karşıyayız. O günlerde 19 Mayıs’tan Cumhuriyet’in ilan edildiği güne kadar bir kurtuluş ve kuruluş mücadelesi verilmişti. Cumhuriyet’i 100’üncü yılında katıksız gerçek demokrasi ve millet iradesiyle taçlandırmak hepimizin boynunun borcudur.” diye konuştu.

Özel, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında 29 Ekim 2023’te bir Cumhuriyet resepsiyonunun yapılacağına dikkati çekerek, birbirlerinin güzünün içine bakan, birbirine inanan, güvenen bundan önce yapabildiklerini bir kez daha yapma iradesini koyanlar olarak Cumhuriyet’in 100’üncü yılı resepsiyonunda olacaklarını belirtti.

“İŞTE BENİM CUMHURİYETİMİN CUMHURBAŞKANI DEDİRTECEK…”

O resepsiyonun Atatürk Orman Çiftliği üzerine inşa edilen “kaçak saray”da değil, layık olduğu Çankaya Köşkü’nde yapılacağını öne süren Özel, şöyle devam etti:

“O resepsiyona bir davet üzerine katılınacak, altında bir Cumhurbaşkanının imzası olacak. O imza Cumhuriyet’in kurucu kadrolarıyla sorunu olan, Cumhuriyet’in kurucularına hakaret ve iftira eden bir anlayışın değil, yattığı yerden ‘İşte benim Cumhuriyetimin Cumhurbaşkanı dedirtecek’ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bir Cumhurbaşkanı olacak. Gerisi laf. Buna inanıyorsak buna göre çalışacağız. Kırgınlıkları, küskünlükleri, yorgunlukları, imkansızlıkları konuşmayacağız. Bugüne kadar getirdiğimiz ittifak içerisinde, ittifakı yıpratmak isteyen saray çevrelerinin ayak oyunlarına karşı her birimiz, ’29 Ekim 2023’e kadar ben yok, biz varız. Mazeret yok çalışmak var. O güne kadar imkansızlık yok, fedakarlık var.’ diyeceğiz.”

“KILIÇDAROĞLU’NUN PARTİSİNDEN DE İTTİFAK ORTAKLARINDAN DA TERÖRİST ÇIKMAZ”

Özel, dünyadaki en iyi demokratik parlamenter sistemin daha iyisini hedeflediklerinde, bu genç nüfusla, o günün yaratacağı umutla, bütün dünyanın Türkiye’ye duyacağı ilgiyle ve bütün imkanlarıyla Türkiye’yi hep beraber en iyi noktaya doğru götüreceklerini dile getirerek, “Onlar ne derse desinler, biraz önce fotoğrafını görünce bunu söylemeyi borç bildim. 432 kilometre yol yürüyüp, dünyanın en önemli sivil direniş hareketlerinden birisini yapan, hak, hukuk, adalet diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinden de ittifak ortaklarından da terörist çıkmaz.” ifadelerini kullandı.

Programa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, milletvekilleri, belediye başkanları, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, İYİ Parti’li yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

Özgür Özel'den Meclis'te siyah örtülü protesto

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (33)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emin30 Ekim 2019 00:02

    Siz önce içinizdeki terör sevicilerini susturun. Laf ebeliği ile iktidar olunmaz. Milleti salak yerine koymayın. Siz bu kafa ile, değil cumhuriyetin 100. yılı, 140. yılına kadar da iktidar yüzü göremezsiniz. Milleti ikiye böldünüz dersiniz ama her fırsatta sizden olmayana küfür edersiniz. Allah bu ülkeyi CHP zihniyetinin eline düşürmesin..

  • Emekli29 Ekim 2019 13:02

    Ne zaman CHP ile ilgili bir haber olsa gerici, yobaz, ATATÜRK düşmanı zihniyet temsilcileri mantar gibi türüyor saldırıyor. Ne Mutlu Türküm diyene.🇹🇷 Cumhuriyetimizin 96.yılı kutlu olsun.

  • Ü29 Ekim 2019 15:04

    SAYIN EMEKLİ =NE ZAMAN TÜRKİYE BÜYÜME VE GÜÇLÜ BİR ÜLKE OLSA SİZİN GİBİLER BÖLMEYE VE PARÇALAMAK İÇİN BÖYLE HİKAYELER ANLATIR.ARTIK VATANDAŞ SİZLERİN YALANLARINIZDAN BIKTI CHP İLE HDP KOL KOLA GEZİN GİDİN ONLARA ANLATIN BU HİKAYELERİ.CHP BÖLÜP HDP BİRLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIN

  • Nihat29 Ekim 2019 14:16

    Bu öküzün bu ülkeye faydası  gübre kadardır;  yerinde kullanır toprağa atarsan faydalı olur!  Caddeye sokağa atarsan çöp olur.

  • erdembjk29 Ekim 2019 12:36

    boş boş açıklamalar

  • pazarci29 Ekim 2019 10:52

    basladiniz gene heykelin arkasina saklanmaya,baska yapabildiginiz bir sey de yok,.... 

  • Ömer 29 Ekim 2019 12:06

    Yuh sana heykel dediğin seninde var olmani sağlayan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tür

  • ...29 Ekim 2019 11:23

    MUHTEREM HOCA EFENDİ, FETONUN ARKASIN SIĞINMAKDAN İYİDİR.. ZARAR GELMEZ.. : ))) 

  • RAHATSIZ OLAN KİM : )29 Ekim 2019 10:26

    ANDIMIZIN SÖZLERİ: Türküm, doğruyum, çalışkanım,- İlkem: küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.- Ülküm: yükselmek, ileri gitmektir.- Ey Büyük Atatürk!- Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.- Varlığım Türk varlığına armağan olsun.-Ne mutlu Türküm diyene.... BU METNİ OKULLARDA OKUTAMAYAN RAHATSIZ OLANLAR, VATAN, MİLLET ,BAYRAK, EZAN, KELİMELERİNİ AĞIZLARINDAN DÜŞÜRMEYEN KİŞİLER... LAVRENSLER BİTMEZ.. TÜRK GENÇLİĞİ ASLA UYUMAZ...

  • Halil29 Ekim 2019 14:48

    Fetö 40 yıl uyuttu. Hemde askerin içinde askeri okullarda. Barış pınarı hakkında tek olumlu cümle söyledimi?

  • Nihat29 Ekim 2019 14:27

    Dangalak boğazına kadar pkk lı dolmuş partiniz.  İstediğin kadar yaz dur!  Canan Kaftancıoğlu  pkk cenazesinde göz yaşı döküyor.  Bu da burda nutuk atıyor. ....tir oradan

  • ...29 Ekim 2019 10:19

    kontrollu cumhuriyet kutlaması deil.. yüzdeyüzde yeli ve milli cumhuriyet kutlaması istiyoruz. stadlar dolsun. millet bayraklar alsın ellerıne, okullarda çocuklar gençler şiirler okusun. milli birlik beraberlik olsun meydanlarda...soskklara coşku hakim olsun....yaşasın cumhuriyet bayramımız. bir avuç insanın kontrollu bayram yapma sevdası milletin coşkusunu karşısında giyridilmek istenen gömlek çok çok çok çok kucuk kalıyor...  : ))) cafelerde, arakdaş ortamlarında, balolarda, eğlence mekanlarında, heryerde cumhuriet coşkusu var. 3  5 devlet kurum ve yetkilisnini milletin coşkusunu bastrması vatan ve millete ihanettir. nevşehir belediyesini bu bakımdan kınıyorum cumhuriyet gununde bayram kutlatamıyorsan yediğin o maaş haram olsun.

  • KEMALİST 29 Ekim 2019 08:56

    TÜRKİYE CUMHURİYETİN KURUCU PARTİSİ,CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR. TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE CHP DÜŞMANLARINA İNAT YAŞASIN CUMHURİYET, YAŞASIN CHP.

  • Nedim29 Ekim 2019 10:11

    Halt etmişsin!  Atatürk e sonsuza dek saygı duyacağım! 

  • vdt29 Ekim 2019 08:02

    CUMHURİYET KADAR KAFANIZA TAŞ DÜŞSÜN EMİ...SANKİ CUMHURİYET BİR SİZE VAR. BIRAKIN BUNLARI ÖNCE ADAM GİBİ PARTİ OLUN, BİZ KORURUZ CUMHURİYETİ, SİZ İŞİNİZE BAKIN. 

  • Nihat29 Ekim 2019 07:59

    Bunlarda kaç yüz var?  Ama halkın karşısına çıkacak yüz yok.  Ahlaksız adam devletin makamına kaçak saray diyemezsin!  Kahrolsun pkk demekten aciz ! Atatürkçüymüş!  Yalan dolan mugalata=Chp!  Chp  Eski Mil.vek. Yılmaz Ateş ifadesi '' Chp yi maalesef fetocular ele geçirdi.''  Şimdi Yılmaz Ateş Disipline verildi.  Bunlar komunist ağzı aslında devlet otoritesini sarsmak için mevcut yönetimi daima diktatörlükle suçlamak adetleridir. Karakterleri meşrepleri böyledir.

  • TÜRK OĞLU TÜRK 29 Ekim 2019 10:04

    BEBEK KATİLİNİN KARDEŞİ TERÖRİSTİ DEVLETİN TELEVİZYONUNA ÇIKARAN ZİHNİYET, BİZLERE MİLLİYETÇİLİĞİ VE VATAN SEVGİSİNİ ÖĞRETEMEZ. HADİ ORDAN...

  • İıstanbul 29 Ekim 2019 09:47

    Mılletvekıl televizyon cok konusmayı seviyor yılmaz ates doğru soz oğretmen mesaj yazmış milletvekıl maas 3 kaat olsun onu yap milletvekıl televizyon söyle ses yok

  • Hsn 953729 Ekim 2019 07:50

    Dünya neyin peşinde siz neyin peşindesiniz geri de kalmış zekalılar

  • el el puh29 Ekim 2019 02:04

    chp:hdp el el.bırakın bu oyunları.yılların chp sini bitirdiniz.çok yazık.vatandaş görmüyormu çizgisi bozan dan adam olmaz

  • Oğretmen Ayten sarar29 Ekim 2019 01:17

    Sayın milletvekili milletvekili maaşı öğretmen maaşının 3 kat olsun. Yap sen yap. Diğeri yapmaz; yapmasın.

  • Ankara Asuman bulut29 Ekim 2019 01:39

    Öğretmenim, bunu yapmazlar. Parayı çok seviyorlar. İnşallah yaparlar milletvekilim televizyona çok çıkıyor ama zor. Fakirin her zaman zenginden alacağı vardır. Zengin benim borcum yok der ama fakire borcu vardır.

  • Acidi mi29 Ekim 2019 01:06

    Diyarbakır'da bir köşk bulur. Size kuyruğuna takıldıklarınız. Hadi canim ikile. Gündemi meşgul etme.

  • pazarci29 Ekim 2019 01:06

    Daha bu kafayla iktidar yüzü görmek hayalden ileri geçmez.

  • vatansever29 Ekim 2019 01:02

    Bu topraklarda vatanı için canını verenlerin mekanı cennet olsun.

  • vatansever29 Ekim 2019 01:00

    İcraat 0. Tek işleri Mustafa Kemal'in arkasına saklanmak. Hakaret var. Yalandan başka elle tutulur hiçbir olayınız yok. Hayatınız yalan...

  • Oğretmen 29 Ekim 2019 00:51

    Sen önce milletvekili maaşı öğretmen maaşının 3 katını geçmesin. Sen onu yap.

  • mehmet29 Ekim 2019 00:43

    Siz önce içinizdeki terör sevicilerini susturun. Laf ebeliği ile iktidar olunmaz. Milleti salak yerine koymayın. Siz bu kafa ile, değil cumhuriyetin 100. yılı, 140. yılına kadar da iktidar yüzü göremezsiniz.

  • Sedat keser29 Ekim 2019 00:14

    Teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz birde utanmadan Atatürk'ten bahsediyorsunuz.

  • Kaçan Grup29 Ekim 2019 00:13

    Umarım dediğiniz gibi olur. Bu kadar ekonomik başarısızlıktan sonra iktidarın oyunun çok aşağıda olması gerekirdi. Halkın size de güvenmediği ortada.

  • Osman29 Ekim 2019 00:03

    Cumhuriyet sadece bunların sanki. Ağızlarını açınca ötekileştirmekten bahsederler.

  • Saziye sekersiz28 Ekim 2019 23:43

    Sizler önce terör örgütünü destekleyen parti ile ilişkilerinizi kesin ve ittifak yapmayın. Atatürk ve Cumhuriyet Türkiyesi'ni rencide ettiniz.

  • TC VATANDAŞI 28 Ekim 2019 23:22

    CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUM