E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOlympiakos-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu!---

Olympiakos-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu!

Olympiakos-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu!
09 Nisan 2024 - 12:44 borsagundem.com

Olympiakos-Fenerbahçe maçını İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Sandro Scharer yönetecek.


Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Olympiakos maçının hakemi belli oldu.

Buna göre müsabakada İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Sandro Scharer düdük çalacak.

Fenerbahçe U19 Kaptanı: Bizi kandırdılar!

 

UEFA'dan Fenerbahçe açıklaması

 

Fenerbahçe'den Mehmet Büyükekşi'ye 5 soru

 

Sahadan çekilen Fenerbahçe'den açıklama

 

Süper Kupa'da Fenerbahçe sahadan çekildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yeter Artık12 Nisan 2024 12:14

    Bizim başkan süper kupa maçını kaybetme korkusundan oynatmadı, süper kupayı eliyle, korkaklığından rakibine hediye etti. Peki o zaman takım dinlendi, istediği antrenmanı yaptı, GS korkusunu da yaşamadan rahat rahat Olympiakos maçına hazırlandı. Niye kadro değerimizin ancak yarısı olan bir takımdan tam 3 gol yedik. Başkan sen konuşma artık, sen konuştukça biz FB’liler kaybediyoruz. Bir de süpet kupa maçına U19 takımımı çıkarmanı bu klüp hiç umutmayacak. Çıkıp çatır-çatır oynayıp, kupayı biz alacaktık. Rakibimizin bir kupa daha kazanmasına ses çıkarmadınız. Yeter artık, FB’nin yalasından düşün.

  • Adil Rekabet11 Nisan 2024 23:32

    Koskoca FB, Avrupa’da esamesi okunmayan bir takımdan üç gol yedi. Yabancı hakemin kararlarını artık adil rekabet isteyen FB Başkanı yorumlar. Ne oldu? Bu takıma FB gibi bir kulüp 5 gol atmalıydı. Alın size adil rekabet.

  • Adil Rekabet…11 Nisan 2024 20:40

    Ali Koç, sahada adil rekabet istiyordu. Başkan bey bu akşam Olympiakos maçında adil rekabet nasıl oluyor, hakem yardımı olmaksızın maç nasıl kazanılıyor elbette bize seyrettirecektir. Bakalım bu maçta 90+5’de hissiyatımsı penaltı kazanabilecekler mi? Evet, adil rekabetin sonucunu bu akşam hep birlikte göreceğiz. Elbette Ali Koç ve ona inanan FB’liler de görecekler. Bakalım bu maçta adil rekabet teraneleri ile hakemler etki altına alınıp maç kazanılabilecek mi? Maç sahada kazanılır, algı yaratarak ancak Türkiye’de haksız penaltılarla yarışta kalabilirsin. Bekleyip göreceğiz…