E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe U19 Kaptanı: Bizi kandırdılar!---

Fenerbahçe U19 Kaptanı: Bizi kandırdılar!

Fenerbahçe U19 Kaptanı: Bizi kandırdılar!
09 Nisan 2024 - 11:50 borsagundem.com

Fenerbahçe U19 takımı kaptanı Emirhan Arkutcu, topu taca atma konusunda Galatasarayla aralarında konuşma geçtiğini ancak buna uyulmadığını ifade etti. Arkutcu, "Bizi kandırdılar" diye konuştu.


Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısına U19 takımıyla çıktığı ve 2. dakikada sahadan çekildiği Süper Kupa'nın devam ediyor.

Süper Kupa maçı öncesi Kerem Aktürkoğlu'nun Emirhan Arkutcu'nun yanına giderek "Maç başladığında topu taca atacağız, eğer siz başlarsanız siz de taca atın ne olacaksa olsun" dediği, Arkutcu'nun da bu sözleri takım arkadaşlarına ilettiği öne sürüldü.

"BİZİ KANDIRDILAR"

Fenerbahçe U19 takımı kaptanı Arkutcu, Süper Kupa maçında Galatasaray ile topu taca atma konusunda anlaştıklarını ancak sarı-kırmızılıların buna uymadığını söyledi.

Arkutcu, "Kerem ağabey bana topu taca atacaklarını söyledi ancak bunu yapmadılar. Gol attıktan sonra sevinç de yaşadılar. Bizi kandırdılar" ifadelerini kullandı. (NTV)

UEFA'dan Fenerbahçe açıklaması

 

Fenerbahçe'den Mehmet Büyükekşi'ye 5 soru

 

Sahadan çekilen Fenerbahçe'den açıklama

 

Süper Kupa'da Fenerbahçe sahadan çekildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adil Rekabet11 Nisan 2024 21:14

    Bu akşam Olympiakos maçında Ali Koç’un sahada adil rekabet olsun kavramını hep birlikte göreceğiz. 90+5’de hissiyatımsı penaltı alarak Türk hakemlerinin üzerinde kurduğu baskıyı bu maçta kurabiliyor mu hep birlikte göreceğiz. Evet Ali Koç adil rekabet istiyordu, eminim bu akşam adil rekabeti sahada görecek. Algı yaratarak bu sene yarışın içinde haksız puanlarla kalan FB’yi bu akşam göreceğiz. Hadi bakalım kolay gelsin.

  • Kaçkar KAPLANI09 Nisan 2024 13:12

    Sizi kandırmadılar, pis planlarına alet ettiler. Bunu yapan da provakatör küçük koçtan başkası değildir. Başkalarını suçlayarak koçu temizleyemezsiniz ÇOCUKLAR.

  • okiman0709 Nisan 2024 12:38

    işte terbiyesiz bir cincon takımı

  • kamil09 Nisan 2024 12:25

    Eğer bu söylenenler doğruysa çok yazık, takım karakteri oturmamış... gencecik çocuklara yalan söyleyip ardından bunları yapmak tiksindirici...