E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOliveira'dan derbi öncesi paylaşım---

Oliveira'dan derbi öncesi paylaşım

Oliveira'dan derbi öncesi paylaşım
03 Mart 2024 - 18:01 borsagundem.com

Fatih Karagümrük karşılaşması sonrasında Okan Buruk ile tartışma yaşayan Portekizli yıldız Oliveira, Beşiktaş derbisi öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takımına destek verdi.

Galatasaray'da Fatih Karagümrük karşılaşması sonrası teknik direktör Okan Buruk ile tartışma yaşayan Oliveira, Beşiktaş derbisinin kadrosunda yer almadı.

Portekizli yıldız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her zaman takımımın yanındayım. Bana her zaman saygı, sevgi ve destek gösteren taraftarlarımın yanındayım. Haydi bu maçı kazanalım! İstanbul sarı-kırmızı." ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftası Beşiktaş ile Galatasaray derbisine sahne olacak.

DERBİ KADROSUNDA YOK

Mücadele öncesinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak kupadan elenen sarı-kırmızılılarda Sergio Oliveira, teknik direktör Okan Buruk'la yaşadığı diyalog yüzünden kadroya alınmadı.

"HER ZAMAN TAKIMIMIN YANINDAYIM"

Bu kararın ardından sosyal medya platformu Instagram'dan hikaye paylaşan yıldız oyuncu, "Her zaman takımımın yanındayım. Bana her zaman saygı, sevgi ve destek gösteren taraftarlarımın yanındayım. Haydi bu maçı kazanalım! İstanbul sarı-kırmızı." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş - Galatasaray derbisi bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları arasında gerginlik!

 

Derbi öncesi Zaha’dan kötü haber

 

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu

 

Süper Lig'de derbi heyecanı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)