E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÖdül Divan'ın ayağına gelecek!---

Ödül Divan'ın ayağına gelecek!

Ödül Divan'ın ayağına gelecek!
10 Ekim 2013 - 13:23 borsagundem.com

Divan Oteli'ndenMünih'te yapılan ödül törenine katılım olmayınca ödülü veren PKF hotelexperts ödülü İstanbul'a getirmeye karar verdiler...

Gezi Parkı protestocularına kapılarını açmasından dolayı 'Hospitality Innovation Award'a layık görülen Divan Oteli'nden dün akşam Münih'te yapılan ödül törenine katılım olmadı. Ödülü veren PKF hotelexperts'in genel başkanı Michael Widmann, “Divan Otelleri Yöneticisi Richard Appelbaum gelecekti, fakat ani rahatsızlığı nedeniyle gelemedi” dedi. Widmann, ödül şiltini kendisinin İstanbul'a götüreceğini söyledi.
Hürriyet'te yer alan habere göre, Almanya'nın Münih kentinde dünyanın sayılı otel işletmecileri bir araya gelerek gün boyu hotelforum panelinde sektördeki gelişmeleri tartıştı. Münih'in ünlü oteli Bayerischer Hof'ta düzenlenen panelden sonra PKF hotelexperts kuruluşu tarafından verilecek ödüller için Gala gecesi yapıldı.
Galadan önce basın toplantısı düzenleyen PKF Genel Başkanı Michael Widmann, Divan Oteli'ne layık görülen 'Hospitality Innovation Award'un (Yenilikçi Ağırlama Ödülü) gerekçesini açıkladı.
Gezi Parkı olaylarını iyi veya kötü diye yorumlamanın kendilerine düşmediğini vurgulayan Widmann, “Bu ödül sadece ticari kaygı gütmeden, gelecekte ne olur hesabı yapmadan, ortaya çıkabilecek sorunları göze alarak yardıma muhtaç insanlara kapılarını açmış olması ve gösterilen sivil cesaret dikkate alınarak verilmiştir” diye konuştu.
Hürriyet'in “Diğer kategorilerdeki ödül sahipleri buradayken Divan Oteli için verilen ödülü almaya neden kimse gelmedi?” sorusu üzerine Widmann,  “Ali Koç ve Semahat Arsel ödülü seve seve kabul ettiklerini, ödülü almaya da Divan Otelleri Genel Müdür Yardımcısı Richard Appelbaum'un geleceğini bildirdiler. Fakat son gün Appelbaum'un rahatsızlığı nedeniyle burada olamayacağı iletildi. Ödülü ben kendim İstanbul'a götüreceğim” dedi.
Münih'te gece geç saatlere kadar süren muhteşem gala gecesinde yılın en iyi otel binası ödülü ise Nantes'teki eski adliye sarayından dönme Radisson Blu oteline verildi.
Türkiye'de de temsilcikleri bulunan PKF, kuruluşu 1845 yılına dayanan dünyanın en büyük ekonomik danışmanlık ve mali müşavirlik kurumu.
İsmini kurucuları olan William Henry Pannell, Errol Kerr ve William J. Forster'in soyadlarından alıyor.
Bu kuruma bağlı olarak 1935 yılında New York'ta otelcilik alanında da hizmet vermek üzere ödülü veren PKF hotelexperts kuruldu. Avrupa'da Münih ve Viyana olmak üzere iki merkezi var. İstanbul'da da şubesi bulunuyor. Büyük otelcilik işletmelerine danışmanlık hizmetleri sunuyor. Dünyanın her yerinde binlerce otele hizmet veriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 217,00
En Yüksek: 218,30
En Düşük: 212,70
Değişim 1,69 %
FK: 7,62
PD / DD: 1,36
İşlem Hacmi 2.820.324.995
Toplam Adet: 13.038.880
Ağırlıklı Ort.: 216,27
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • akabe10 Ekim 2013 13:56

    bir daha gezi olayı olursa daha iyi destek versinler diye gelecekler.Koç'ta bu kadar yandaş kast edilen kel varken ayıbına gitmiştir Almanya'ya gitmek.Tepki ve etki.Ölçümleyelim bakalım,yine bi ara paket yaparlar.

  • KARTAL10 Ekim 2013 13:51

    ALMANYA BU PKK YA DESTEK VEREN ADAMLAR HÜKÜMETE PLAKET VERECEK DEĞİLLER.ZİHNİYET BELLİ.İNADINA AK PARTİ