E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa'O' danışman herkesten önce Google'ın yükselişini gördü---

'O' danışman herkesten önce Google'ın yükselişini gördü

'O' danışman herkesten önce Google'ın yükselişini gördü
06 Aralık 2016 - 15:26 borsagundem.com

Navellier & Associates'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Louis Navellier, Google'ın yükselişini herkesten önce gördü.

2004 yılında bir danışmanın ilk defa Google'ı keşfedeceğini ve uzun vadeli potansiyelini tahmin edeceğini kim düşünürdü ki? Louis Navellier ismi burada önem kazanıyor.

Navellier, Blue-Chip Growth ve Emerging Growth yatırım bültenlerinin editörü. Aynı zamanda bünyesinde 2 milyar doların üzerinde mülk yönetimi gerçekleştiren, ABD menşeli Navellier & Associates'in de kurucusu ve yönetim kurulu başkanı.

Louis Navellier, 2004 yılında henüz Google çok daha güçsüz bir firmayken potansiyelini fark etti ve o gün hisseleri 42.50 dolar olan Google'a yatırım yapılmasının faydalı olacağını gördü. Artık resmi adı Alphabet olan Google'ın bugünki hisse başı değeri ise 800 dolar ve yüzde 1700'den yüksek bir büyüme anlamına geliyor.

Navellier'in tavsiyesinin ardından, Google 2005 yılının Ekim ayından bu yana hisse satışı yapıyor ve hiçbir zaman da değer kaybetmedi. O dönemde ise Navellier haricinde kimse bu yükselişi tahmin edemedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)