E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNuman Kurtulmuş'tan başkanlık açıklaması---

Numan Kurtulmuş'tan başkanlık açıklaması

Numan Kurtulmuş'tan başkanlık açıklaması
02 Kasım 2016 - 14:18 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "330 oyu alacağımızı düşündüğümüz anda düğmeye basarız" dedi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Anayasa değişikliği ile ilgili 330 oyu alacaklarını düşündükleri anda düğmeye basacaklarını söyledi.
Kurtulmuş NTV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Kurtulmuş, diğer partilerin de sürece katılmalarını arzu ettiklerini belirterek CHP ile de temas kuracaklarını kaydetti.
NTV'nin haberine göre, Kurtulmuş'un açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:
"Gölge isim olup olmadığı soruşturmada anlaşılacak. Kemal Batmaz bunlardan biri midir değil midir bu soruşturma kapsamında ortaya çıkacak. Çok kapsamlı bir soruşturma yürüyor. Çok detaylı ve kapsamlı planlanmış bir darbe. Darbe bir şekilde önceden anlaşılmasaydı belki
yapılacaktı. Darbe deşifre olduğu için öne alındı ve yapılamadı. Planın arkasında olanlar ortaya çıkarılmalı.Kemal Batmaz'la ilgili bilgiler Başsavcı'da, detayları bilmiyoruz. Anayasal reform sürecine ihtiyaç var. Bir anayasa değişikliği söz konusu olduğu için AK Parti'nin buna tek başına gücü yetmiyor. Sadece MHP ile değil bütün partilerle ortak bir görüş sergilemek isteriz.
330'u alacağımızı anladığımız anda düğmeye basarız. Biz tek başımıza yapacak olsak çok yapardık. Milliyetçi Hareket Partisi şu anda teklifi getirin bir görelim dedi. Tabii ki taslağı hazırladığımız anda kendileriyle temas kurulacaktır. Diğer partilerin sürece katılmasını arzu ederiz. CHP'yle de temas kurulacaktır. Devlet Bahçeli kendisi açısından doğru bir siyaset izliyor. Diyor ki biz kamuoyunun önünde ne dersek Meclis'te onu deriz. Getirin teklifinizi bir bakalım.
1970'lerden beri devam eden Türkiye'de Başkanlık Sistemi'yle ilgili bir tartışma var. "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VARMI DAHASI.02 Kasım 2016 18:09

    Sizler düğmeye basın biz vatandaşlarda HAYIRA BASACAĞIZ.kendi partisini satan adamdabn ne hayır gelir.

  • Cüneyt Özdemir 02 Kasım 2016 16:07

    Umarim yüce Allah size o günleri göstermez başımıza musallat oldunuz

  • destek02 Kasım 2016 15:28

    koltuk değneğiniz nasıl'sa hazır, bu korku niye? Ateşle oynuyorsunuz, ilk ve en önemli sandık ziyaretinde çakılacaksınız. bu millet dayatmayı sevmez..

  • Vatandaş02 Kasım 2016 14:27

    Başkanlığı bu kadar istemenizin gerçek sebebini açıklasanızda vatandaşta öğrense. Neyin peşindesiniz?