E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetanyahu: Hamas'ın teklifi 'akıl dışı'---

Netanyahu: Hamas'ın teklifi 'akıl dışı'

Netanyahu: Hamas'ın teklifi 'akıl dışı'
15 Mart 2024 - 03:16 borsagundem.com

Katar, İsrail'e esir takası anlaşmasına ilişkin Hamas'ın yanıtını iletti. Netanyah, Hamas'ın teklifini 'akıl dışı' olarak yorumladı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas'ın, Gazze'ye saldırıların son bulması ve karşılıklı esir takasına ilişkin son teklifindeki taleplerini "akıl dışı" olarak nitelendirdi.

İsrail'in Kanal 12 televizyonunda yer alan habere göre, Katar, İsrail'e esir takası anlaşmasına ilişkin Hamas'ın yanıtını iletti.

''TEKLİFLER AKIL DIŞI''

İsrail Başbakanlık Ofisinden yapılan açıklamada, Netanyahu'nun, arabuluculara sunduğu yeni ateşkes ve esir takası anlaşması teklifinde Hamas'ın "akıl dışı tekliflerinde ısrarcı olduğunu" ifade ettiği belirtildi.

Açıklamada, Netanyahu'nun, savaş kabinesine anlaşmaya ilişkin bir güncelleme sunacağı ve bunun cuma günü değerlendirmeye alınacağı kaydedildi.

Hamas, dün "Hareket, uzlaşma için gerekli gördüğü ilke ve temellere dayanan kapsamlı bir teklifi arabulucu kardeşlere (Mısır-Katar) sundu." açıklamasında bulunmuştu.

Netanyahu: Refah'a gireceğiz

 

Netanyahu'dan İsrail'in ABD ile ilişkilerine dair açıklama

 

İşte Netanyahu'nun Gazze için savaş sonrası planı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)