E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetanyahu, Erdoğan'ı şikayet etti---

Netanyahu, Erdoğan'ı şikayet etti

Netanyahu, Erdoğan'ı şikayet etti
20 Temmuz 2014 - 11:26 borsagundem.com

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Başbakan Erdoğan'ı ABD Dışişleri Bakanı Kerry'e şikayet etti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail’i Gazze’de katliam yapmakla suçlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’e şikayet etti.
 
Haaretz gazetesinin haberine göre, Netanyahu gece saatlerinde Kerry ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında “Erdoğan’ın sözleri antisemitik ve soykırımın anısına hakaret içeriyor” dedi.

Başbakan Erdoğan son dönemde yaptığı konuşmalarda, “İsrail barbarlıkta Hitler’i geçti” açıklamasında bulunuyor.

ABD Dışişleri sözcüsü Jen Psaki, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, Erdoğan’ın söylemleri için “Kesinlikle kırıcı ve yanlış olduğunu düşünüyoruz. Provokatif söylemlerin faydası yoktur ve ateşkese yönelik çabalardan dikkati dağıtır” demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır20 Temmuz 2014 14:07

    Takvim çok güzel yerinde manşet şeytan yahu neten yahu neden yahu neden yahu korku Müslümanlardan korkmayın firavuna kalmadı size mi kalacak

  • metin20 Temmuz 2014 12:22

    bende seni hintlere sikayet ediyorum

  • XYZ20 Temmuz 2014 12:21

    BİZDE ABD NİN KATLİAM YAPAN İSRAİLİ DESTEKLEMESİNİ YANLIŞ VE BARIŞ YANLISI BULMUYORUZ. BU GİBİ SÖYLEMLER KATLIAMCILARI TEŞFİK ETMEKTEDİR. BARIŞA HİZMET ETMEMEKTEDİR. İSRAİL DE ANTİSEMİTİZİMİN ARKASINA SIĞINIP SOYKIRIM YAPMAKTADIR. KENDİLERİNE SOYKIRIM YAPILDIĞINI İDDİA EDEREK, ANTİSEMİTİZİMİN ARKASINA SIĞINMAKTADIR. KİMİ KİME ŞİKAYET EDİYORSUN BU DEVLET ADAMLIĞINA YAKIŞIRMI? BURADA İSRAİLİN ARKASINDAKİ GÜCÜN ( YERİ GELDİMİ İNSAN HAKLARINDAN,ÖZGÜRLÜKLERDEN BAHSEDEN) ABD VE AVRUPA OLDUĞU ANLAŞILIYOR. FRANSAYI DA ESEFLE KINIYORUZ, İSRAİLİ KINAMAYI YASAKLADIĞI İÇİN. BUNLAR KENDİLERİNİ MEDENİ GÖSTERİRLER AMA BARBARDIRLAR. BİDE ŞÖYLE DÜŞÜNÜN 300 İSRAİLLİ ÖLSEYDİ, DÜNYA NASIL DAVRANIRDI???

  • Tamer20 Temmuz 2014 12:05

    TYyip hakli