E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNebati'den Hazine Destekli Kefalet Paketi açıklaması---

Nebati'den Hazine Destekli Kefalet Paketi açıklaması

Nebati'den Hazine Destekli Kefalet Paketi açıklaması
06 Eylül 2022 - 21:13 borsagundem.com

Nebati, KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarını en uygun şekilde desteklemek amacıyla üretim, ihracat ve istihdamı önceleyen, Türkiye Ekonomi Modeline uyumlu, yeni bir Hazine Destekli Kefalet Paketi çalışması yürüttüklerini bildirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında bugüne kadar uygulamaya aldıkları destek paketlerinin, teminat eksikliği bulunan işletmelerin finansman ihtiyaçlarını karşılaması hususunda önemli bir işlev gördüğünü ifade etti.

Bakan Nebati, yeni pakete ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Gelinen aşamada, teminat eksikliği yaşayan KOBİ’lerimizin finansman ihtiyaçlarını en uygun şekilde desteklemek amacıyla üretim, ihracat ve istihdamı önceleyen Türkiye Ekonomi Modelimizle uyumlu şekilde, yeni bir Hazine Destekli Kefalet Paketi çalışması yürütüyoruz. Hazine Destekli Kefalet Paketi, ekonomimizin lokomotifi olan KOBİ’lerimizi odağına alan bir anlayışla kurgulanmakta olup, teknik çalışmaların tamamlanmasına müteakip hazırlanan paketin kullandırım koşulları ve diğer tüm detayları kamuoyumuzun bilgisine sunulacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Psiko07 Eylül 2022 10:34

    Ne Bekliyorsunuz Benden Arkadaşlar Türkiye İçin

  • seçmen07 Eylül 2022 10:07

    Beşli çete ve yandaşlardan tahsil edilmeyen vergiler ve ötelenen kira gelirleri alınsın  bunlara yapılan fahiş ödemenin önüne geçilsin yine bu kesime RTE nın her gün vatandaşa söylediği gibi doviz yerine TL ile ödeme yapılsın ha birde ekonomi bilimine ters faiz sebep enflasyon sonuç şaçmalığından vazgeçilsin ekonomi düzelir saray seçime kuvvetli girer. Tabi birde vatandaşı en az bunun kadar rahatsız eden, sosyal patlamalara neden olacak ve demografik yapıyı bozan  ülke bekasına tehidt olan tüm göçmenlerin gönderilmesi yapılsın kesin kazanır.. Benden tüyo zira millet ittifak halen halka bir seçenek sunamadı bunu iyi değerlendirmesi için  cumhur ittifakının önünde 7 ayı var.

  • Mucise Reis : )07 Eylül 2022 08:19

    Bu hazine nereden oluşuyor ? algılar vergiler vb... Peki bu hazineden hacizlisi, ihracatçısı, kobisi, ozu buzu destek alıyor ha bire... Beden sistem kuramadınızda ona buna bizim vergilerimizi savuruyorsunuz ? 19 yıldır böyle dönen ekonomi nereye gidebilir ? . Bizden vergi almayın , destekde vermeyin. Ödeyenin ve hiç bişeden yararlanmayanın suçu nedir ? . Bu kadarda hazinede hazine  açık kapa, eksik öde, vb. sizlerin programı tutarsız ise, milletin suçu günahı ne ?

  • Nokta07 Eylül 2022 07:51

    Borcunu ödemeyenein borcu kapatılırmış mş kimin parası ile kapatıyorsunuz?? Diyeyim kimin bak iyi bak Beyt-ül Mal yani halkın parası ile,sizce bunun bir bedeli olmazmı elbette olur çünkü kafanıza göre kullanamzsınız,cebinizde. Ödeyecekseniz ala ama yok hazineden verirseniz ödeyenlerin vebalini üstlenirsiniz.

  • Nuri07 Eylül 2022 05:57

    Yani dolaşık kredi çıkmayan ticari işletmelere vatandaşın parasını hediye ediceksiniz.eyt e gelince para yok.

  • Kaçan Grup06 Eylül 2022 22:31

    yastık altı paketi açıkladım, şahsım

  • recai06 Eylül 2022 21:46

    faizle kredi almayı teşvik Nas'ın neresinde yazıyor?

  • Mucise Reis : )06 Eylül 2022 21:28

    Ücretli , maaşlı ne yapsın ?  çocuk okutan ne etsin ? bu sorunların çözümü by bahsettiğiniz olay mı ? acilen TL itibari değerine ulaşsın. alım gücü ve para bereketi geri gelsin. Yeter artık kobay oldu 85 milyon millet...