E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinNBA’in yıldızı Müslüman oldu---

NBA’in yıldızı Müslüman oldu

NBA’in yıldızı Müslüman oldu
25 Nisan 2021 - 11:14 borsagundem.com

Kyrie Irving, Müslüman olduğunu ve oruç tuttuğunu açıkladı

NBA yıldızlarından 29 yaşındaki Kyrie Irving, hakkında çıkan iddialar üzerine cevap vererek din değiştirdiğini ve oruç tutmaya başladığını açıkladı.

NBA’de Brooklyn Nets forması giyen yıldız basketbolcu Kyrie Irving, din değiştirerek Müslüman olduğunu ve Ramazan ayında oruç tuttuğuna dair haberlere cevap verdi. Boston Celtics maçı sonrasında basın mensuplarına konuşan NBA yıldızı, “Tüm bunları yapabildiğim için Allah’a şükürler olsun” diyerek oruç tuttuğunu açıklandı.

Irving, “Pek çok insanın kafasında soru işaretleri var. Evet, ben de Müslüman kardeşlerimle birlikte Ramazan ayının bir parçasıyım. Bunlara bir alışma süreci var ve o sürecin içindeyim” dedi.
Ramazan ayının ilk gününe denk gelen Minnesota Timberwolves karşılaşmasında izin alarak çıkmayan Kyrie Irving, ABD’de son zamanlarda Ramadan Irving diye anılıyordu.

Irving, “Müslüman topluluğunun bir parçası olmaktan ve doğru şeyler yapıyor olmaktan mutluyum. Oruç tutmak da Müslümanlığın bir parçası. Gerçekten kutsanmış ve minnettar hissediyorum bunun bir parçası olduğum için” dedi.

Avustralya doğumlu ABD’li 29 yaşındaki basketbolcu, 2011 yılından bu yana NBA’de yer alıyor. Cleveland Cavaliers, Boston Celtics formalarını da giyen Irving, 2019’dan bu yana Brooklyn forması giyiyor.

NBA'deki müsabaka 'Daunte Wright' eylemleri sebebiyle ertelendi

İlk 3 NBA yıldızı yılda 235 milyon dolar kazanacak

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DİNSİZ KAPLUMBAGA26 Nisan 2021 16:21

    ALLAH KABUL ETSİN :)  :)  :)  :) 

  • Yaho25 Nisan 2021 15:48

    Biriside türk olsa dişimi kıracam he

  • Bahri25 Nisan 2021 21:45

    Ne beyinsizce yapılmış bir yorum. Kardeş senin memleket nire

  • murat25 Nisan 2021 16:14

    Türklük din mi davarcan ? girip çıkmak nasıl oluyor ? sen bi yunan , rum , ermeni olmayı dene ama istersen değişiklik olur senin için

  • Musa25 Nisan 2021 15:47

    Kafayı temiş galiba :)

  • murat25 Nisan 2021 16:16

    eskiden böyle bir habere maaşallah,barekallah falan denirdi ...şimdiki münafıklar memnun olmamış anlaşılan....sen önce ismini sonra kalbini bir kontrol et , musa-x ??

  • Nedim25 Nisan 2021 13:20

    Bu iş Amerika da  oluyor  ve ünlü bir kişi ise  bir çok soru aklıma gelmiyor değil!  Çünkü güya Londra belediye başkanı da Müslüman!  Ama her türlü pisliği içinde barındırıyor.  Yani adı Müslüman!  Zaten  seçilir seçilmez  lgtb bayrağını bld. binasına astı bu zevat!  Çok dikkat!  Yunus Emre şiiri            Genç Abdal herkes mest olur sanmaHer kurban derisi post olur sanmaHer yüze güleni dost olur sanma    içi kâfir, dışı müslüman çoktur  Doğrusunu  Allah bilir.  Allah mübarek kılsın.                                                                      

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU25 Nisan 2021 15:23

    Bizim % 90 müslüman olduğu söylenilmektedir.tam da bizi taraf etmissiniz.

  • kardeş25 Nisan 2021 12:10

    Allah kabul etsin hoşgeldin islama  kardeş.

  • Hakan25 Nisan 2021 11:48

    Allah hakkıyla yaşamayı nasibetsin