E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMustafa Cengiz’den Falcao açıklaması!---

Mustafa Cengiz’den Falcao açıklaması!

Mustafa Cengiz’den Falcao açıklaması!
09 Kasım 2019 - 17:13 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Radamel Falcao için, "Büyük bir karakter, buraya para için gelmedi" dedi.

Süper Lig’in 11. haftasında oynanacak Gaziantep FK maçı için şehre gelen Galatasaray’da başkan Mustafa Cengiz basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Cengiz’in açıklamaları:

Falcao, geldiğinde ölümüne defansa gidip top çıkarmaya da çalıştı. Çok çalıştı. Buraya para için gelmedi, çok yakın izledik. 8 buçuk milyon euro garanti, 9.5 milyonluk bonuslarla birlikte gelen 2 yıllık yeni sözleşmeyi reddeti Monaco’da. Öyle geldi.”

‘REAL MADRİD BİZİ TEBRİK ETTİ’

Real Madrid Başkanı Florentino Perez hafta içinde bizi tebrik etti çünkü onlar da Falcao’yu transfer etmek istemişler. Aynı şekilde Atletico Madrid de Falcao’yu istedi ama Falcao, Galatasaray’a geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali10 Kasım 2019 11:37

    Neden genç yerli...yabancı ...bulup yetiştirip parlatmıyorsunuz...işi bitmişler geliyor..

  • can10 Kasım 2019 00:07

    Falcao koca bir fiyasko şimdi medya ve  gs kafasını nereya sokacağını bilemiyor. bu tür haberlerle yazılarla medya ve gs ayar  veriyor sokağa çıkacak yüz arıyor. üç ay bu ülkenin gündemini işgal edip şov yapan utanmazlar. umarım tevazu, efendilik diye bir kavram var bunu anlamış dersinizi almışsınızdır

  • Altümsek09 Kasım 2019 21:01

    Hadi ordan adam sakat onlar seni enayiliğinden dolayı kutlamaktadır

  • Fener 09 Kasım 2019 18:18

    Sayın başkan iki madrit takımı istedi sizi tercih etti öylemi ufak atında civcivler yesin. Sizkimsinizki sizi tercih edecek paradan dolayı sizi tercih etti

  • RİZEli mulivbjk09 Kasım 2019 17:51

    EKGYO lıģının borsa zedelerinin parasını çarparak aldıģın oyuncudan hayır göremessin...

  • Emrah09 Kasım 2019 17:46

    Sorun Falcao değil 2 sene önce size şampiyonluğu getiren leblebi gibi gol atan Bafetimbi Gomis göndermeniz hataydı he Falcao yanlış transfer değil fakat her transferde risk vardır leblebi gibi gol atan Gomis gönderdiniz sorun burada diyeyim.Diagne de zarar ettiniz daha kötüsü genç yetenek stoper Ozan kabak sattınız ne diyim o yüzden her dış transfer risk yüksektir.

  • aaa09 Kasım 2019 17:44

    tabi tebrik eder sakat oyuncuyu almalarını engellediğimiz için .

  • Komik şey09 Kasım 2019 17:32

    Bu adam yaşını 60-65 yaş fazla gösteriyor.