E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMustafa Cengiz: Seçime gitmek istiyorum---

Mustafa Cengiz: Seçime gitmek istiyorum

Mustafa Cengiz: Seçime gitmek istiyorum
09 Ekim 2020 - 12:36 borsagundem.com

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın 115. kuruluş yıl dönümümü sebebiyle Ali Sami Yen’in Feriköy Mezarlığı'nda bulunan kabir ziyareti esnasında açıklamalarda bulundu

Mustafa Cengiz'in açıklamalar şöyle:
''Bizim iki kırmızı çizgimiz var; biri Mustafa Kemal Atatürk, diğeri Ali Sami Yen'dir. Batıdaki kulüplerin tarihini incelediğimizde İngiltere hariç çoğunun yabancılar tarafından kurulduğunu görüyoruz. Türk kulüpleri ise bu konuda önde.''

"Bugün Türkiye'de en büyük parça biziz. Bu bir realite. Tüm istatistikler bunu gösteriyor. Bizler lokomotifiz. Üç takımın yanına bu konuda Trabzonspor'u da ekleyebiliriz."

"Doğruluğunuz ve dürüstlüğünüz beceriksizlik olarak değerlendirilse de dik durmalısınızdır. Yöneticiler sözlerine dikkat etmeli. Ancak rakiplerimiz bize laf ederse asla susmam."

"Ben 20 tane oyuncu alır sonra da eyvallah der giderdim. ''Herkes yapıyor, sen de yap'' diyorlar. Ben onun alasını bilirim ama yapmam, yapamam. Kötü örnek, örnek olamaz."

"Bilim Kurulu risk var demiş. Şu anda buradayız, risk yok mu? Bu, dünyaya da bir gösterge olacak. Dünyaya futbol konusunda örnek olmalıyız. Maske takarak, mesafeyi koruyarak maçları seyircili oynatmamız lazım."

"Beni ibra etmeyenlere saygı duyarım. Ben gelecek yönetimler için çalışıyorum."

"Ekim hariç tüm maaşları ödedik. İki kişiye eksik ödedik. Onların ne yaptığını anlatacağım. Yüzde 15 indirimi herkes kabul etti, onlar etmedi."

"Olağan mali genel kurulu yapmak zorundayız ama pandemi nedeniyle yapamıyoruz. Devletle yazışıyoruz, bize yer gösterin diyoruz. Ben bir an evvel mali genel kurulu yapıp seçimlere gitmek istiyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tahsin karabulut10 Ekim 2020 09:15

    ÇEKİL BE KARDEŞİM.her şeyin b.kunu çıkartmakta bir numarayız.git otur evinde. gençlere yol açınnnnnnnnnn

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU09 Ekim 2020 22:37

    başkanımız bayağı  yaşlanmış artık bıraksa görevi gs için daha iyi olur.

  • Tolqa yıldız 09 Ekim 2020 20:44

    Falcao yu almayaydın be başkanım ama yinede tüm zorluklara ve destek olunmamasına rağmen emeğinize yüreğinize sağlık şifalar diliyorum sevgili başkanım

  • fafa09 Ekim 2020 18:29

    Sayın Cengiz,bırakın da biraz da gençler ilgilensin.Oturup dinlenmeyi denesenize.Belki de zengin birisin,ne olacak yani?

  • Mucise Reis ;)09 Ekim 2020 12:50

    CEHAPE nin suçu ...Tek suçlusu muhalefettin yaptığı kirli oyunlardır :D  ahaha