E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMuslera yine göz dolduruyor!---

Muslera yine göz dolduruyor!

Muslera yine göz dolduruyor!
21 Haziran 2015 - 14:18 borsagundem.com

Paraguay karşısında kritik kurtarışlar yapan ve takımının çeyrek finale çıkmasını sağlayan Muslera için hocası, "Bizi kurtardı" yorumunu yaptı

Galatasaray'ın bu sezonki şampiyonluğunda en önemli pay sahibi isim olarak gösterilen Fernando Muslera, sarı-kırmızılıları olduğu gibi ülkesi Uruguay'ı da sırtlıyor. Copa America'da Uruguay'ın Paraguay ile 1-1 berabere kaldığı ve çeyrek finale yükseldiği karşılaşmanın ardından, herkes tecrübeli file bekçisini konuştu.

Messi, Di Maria ve Aguero'nun toplarını çıkardığı Arjantin maçının ardından bu kez Paraguay karşısında parlayan Muslera, takımını kurtaran isim olarak öne çıktı. Farklı yenilgiyi önlediği Arjantin maçının en iyi ismi olarak gösterilen sarı-kırmızılı oyuncu, Paraguay karşısında maçın adamı gösterildi ve büyük övgü topladı.

Uruguay Teknik Direktörü Oscar Tabarez karşılaşma sonrasında gerçekleştirdiği basın toplantısını Fernando Muslera'ya ayırdı ve "Muslera bizi kurtardı" ifadesini kullandı. Tabarez şunları söyledi:

"Muslera'nın bize beraberliği getirdiğini asla unutamam. Tabi biz maçın bizim açımızdan bambaşka olmasını istiyorduk ama bu şekilde bir maç oldu. En azından berabere kaldık ve turnuvada devam etmeyi başardık". 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)