E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMüjdat Gezen ve Metin Akpınar için istenen ceza belli oldu---

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar için istenen ceza belli oldu

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar için istenen ceza belli oldu
17 Şubat 2021 - 12:06 borsagundem.com

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın bir televizyon programındaki söylemleri nedeniyle Cumhurbaşkanına alenen hakaret suçundan yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcı, Gezen ve Akpınar’ın 4’er yıldan 8’er aya kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

Bir televizyon programında söyledikleri sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında “Cumhurbaşkanına alenen hakaret” suçundan ayrı ayrı 4 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’a, "Cumhurbaşkanı’na hakaret" suçundan ayrı ayrı 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki göstermişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı DEİK Genel Kurulu’nda, katıldığı bir televizyon programında, “Demokrasiye ulaşamazsak belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler” diyen Metin Akpınar’ı hedef almış ve “Beni ipe götürecekmiş. Bunu sanatçı görünümü adı altındaki müsveddeler yapıyor. Yahu senin her yerin sanatçı olsa ne yazar? Biz bu yola farklı çıktık. Beni ipe götürecekmiş. Senin haddine mi? Biz şehadete inanmış insanlarız. Ve biz bunların bedelini rahatlıkla ödemeye hazır insanlarız” demişti.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a dava açıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YAVUZ SULTAN SELİM17 Şubat 2021 14:52

    Kimin sanatçısıymış bunlar eeee ben sanatçıyım istediğim gibi konuşurum istediğime hakaret ederim kim verdi ulan size bu hakkı üç tane soytarı bi araya gelmiş devleti, devletin başını tehdit ediyor halkı galeyana getiriyor sonrada bazı sığırlar efendim tiyatro sanatçısı bunlar sanatın ince ruhu falan filan diye zırvalıyorlar. KARDEŞİM BU ADAMI HALKIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU SEÇMİŞ MEVCUT MAKAMA SEÇİLEREK GELMİŞ SENDE SAYGI GÖSTERECEKSİN DEMOKRASİ BÖYLE BİR ŞEYDİR HERKESİN KENDİNE GÖRE DEMOKRASİSİ OLMAZ....

  • Erol g.17 Şubat 2021 14:06

    TİYATRO SANATÇILARI HALKI DA GEREKTIĞİNDE YÖNETİCİLERİ DE İNCE RUHLU SÖZLERİYLE/ESPRİLERİYLE IFADE EDERLER/UYARIRLAR ANLAYANA SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ MİSALİ

  • misafir17 Şubat 2021 14:40

    az bile bunları ibret alem için sallandırmalı ki ders olsun bazılarına

  • çiftçi hayri17 Şubat 2021 14:05

    bu verilen ceza az bile.en az 12 yıl civarında olsa daha adil olabilirdi.siz tiyatrocu musunuz yoksa vatan haini bir şaklaban mısınız.

  • Ülkücü18 Şubat 2021 00:13

    Bunları tarafında samandıra dan sanatçıymış bunlar la bular anca şarlatanlık yapar

  • AA17 Şubat 2021 14:47

    sen hayatında kaç kere tiyatroya gittin acaba? onlar tiyatro sanatçısı ancak senin  şaklaban olduğun apaçık ortada.

  • Nedim17 Şubat 2021 12:32

    Hayatları şaklabanlık içinde geçince bir müddet  sonra  ağır takılmak ciddiye alınmak istiyorlar;  Kafayı çekip abuk subuk konuşunca da iyice  ...p batırıyorlar.  Sonra da yok yanlış anlaşıldı, yanlış tarafa çekildi, öyle demek istemedim  gibi laflarla tekrar komedyenliğe başlıyorlar!  Bunların cinsi böyle!  Daha da komik ama bizim için kendileri için rezalet ağızlarında çıkan her sözün dinlenmesi ciddiye alınması hatta toplumun önde ve ileri gelenlerinden olduğu iddiasıdır. Kerameti kendinden menkul bu zavallıların perişanlığı aslında yüzüne vurmuştur.  İşte bu yüzden çevrelerinde daima şakşakçılık yapacak birilerini ararlar!  Sonunda hep yalnız  giderler.