E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB: Yunan heyetle genel ilkelerde ortak anlayışa varıldı---

MSB: Yunan heyetle genel ilkelerde ortak anlayışa varıldı

MSB: Yunan heyetle genel ilkelerde ortak anlayışa varıldı
01 Ekim 2020 - 18:44 borsagundem.com

MSB "Türkiye ve Yunanistan askeri heyetleri arasında NATO Karargâhı'nda yapılan toplantılar sonucunda "genel ilkelerde" ortak anlayışa varıldı" açıklamasında bulundu

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Türkiye ile Yunanistan arasında devam eden Doğu Akdeniz gerilimine ilişkin yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg görüşmesi sonrasında Türkiye-Yunanistan askeri heyetleri arasında "Ayrıştırma Usullerinin" ele alındığı toplantıların yapılmasına karar verilmişti. Bu kapsamda Türkiye ve Yunanistan askeri heyetleri arasında NATO Karargâhı'nda yapılan toplantılar sonucunda "genel ilkelerde" ortak anlayışa varıldı. Doğu Akdeniz'deki unsurların emniyetle görev yapmalarına yönelik icra edilecek koordinasyonun teknik detaylarının görüşüleceği bir sonraki toplantının 5 Ekim 2020’de NATO Karargâhı'nda yapılması planlanmaktadır" denildi.

Türkiye ile Yunanistan arasında ayrıştırma usulleri mekanizması kuruldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Malak01 Ekim 2020 19:54

    O kadar atar gider yapıldı, sonuç bu. Aferin kavga etmeyin, kardeş kardeş oynayın

  • Mucise Reis ;)01 Ekim 2020 18:59

    Bütün devletlerle anlaşırsan, Yunanla illaki anlaşırsın. Ama yunan lafına güvenilmez. Adalarda silahlar var, sonradan işgal ettiği 10 ada var son 10 yılda, bunlarıda dikkate almak lazım. başka şeyler konuşulurken, silahlanan adalar, ve türk adalarının işagl edilip yunan bayrağı dikmeside kabul edilemez. Adamlar diplomasi baskısı ile yeniden + ya geçmeye çalışıyor. Ki bakalım bu konular görüşüldü mü ? damlaya damlaya göl olur misali yunan her yıl bir kaç m2 daha alıyor, işlagel ediyor.