E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivMotorine indirim!---

Motorine indirim!

Motorine indirim!
20 Şubat 2024 - 08:44 borsagundem.com

Yarından itibaren motorine 1,21 TL indirim bekleniyor. Peki benzinde zam yada indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Petrol fiyatlarında dalganlanmayla, motorin (mazot) ve benzin fiyatları da zam ve indirim haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Vatandaşlar akaryakıt fiyatlarını takip ediyor.

Sektör kaynaklarına göre, motorin grubunda bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1,21 TL'lik indirim bekleniyor. Bugün benzin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor.

İşte 3 büyükşehirde güncel akaryakıt fiyatları:

İSTANBUL

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 42.22 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 44.35 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda LPG litre fiyatı: 20.49 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 41.13 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 44.28 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda LPG litre fiyatı: 19.99 TL

ANKARA

Ankara'da benzin litre fiyatı: 41.93 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı: 45.11 TL

Ankara'da LPG litre fiyatı: 20.39 TL

İZMİR

İzmir’de benzin litre fiyatı: 42.15 TL

İzmir’de motorin litre fiyatı: 45.33 TL

İzmir’de LPG litre fiyatı: 20.07 TL

Motorine zam geliyor!

 

Motorine zam yolda! 2 lira 55 kuruş artacak

 

Motorin ve benzine büyük zam

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )20 Şubat 2024 12:26

    indide kaça indi?  45 tl ye binen yakıt ? zam yapınca herşey zamlanıyor... ama diğer zam yapılan urunlerın fıyarı mazot şuan 35 tl olsada yanzımıyor, yansımasıda ımkansız zaten ... bu durumdada neden zam yapıp , ındırılıyor ? zaten %20 vergi ktv alınıyor... ötv  tartışmıyoruz bile...  kara yollarındaki vergi ağırlığı fazla, herşey ithal. o bakımdan ucuzluk zor.. avrupa birliğine soktulra bizleri, hiç üretemıyoruz, herşey halaithal, hemde 30 kat eriyen TL var ıken.. nedne uretmıyor kımse bişe ? altyapı yok insan yok teknolojı yok devlet DEVLETÇİLİK yok gibi bişede ondan

  • acacu20 Şubat 2024 11:41

    Hükümet akaryakıta zam yapınca, her ürün zamlanıyor, ardından yakıta indirim gelse bile fiyatlar geri gelmiyor. Bile bile enflasyonu arttırıyorlar. Elektrik ve doğalgazı 3 te 1 fiyatına satan da aynı hükümet. Ya hepsini sübvanse edin, ya da hepsini bırakın ve serbest piyasaya dönün. Ama yakıt zammını market fiyata yansıttığından, bizim sığ halkta sorumluyu market sandığından 2 senedir yakıta zam, diğerlerine sübvansiyon gibi saçma bir politika yürüyor. Bu kafa ile bu ekonomi düzelmez.

  • ALİ KODUŞ20 Şubat 2024 10:37

    Seçim önü olduğu için böye indirim fiyat ayarlamaları  yıkama yağlama yaparlar seçimlerden sonra litresi 75 TL -100 TL dahi olabilir.