E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivMotorine bir zam daha---

Motorine bir zam daha

Motorine bir zam daha
06 Ekim 2022 - 08:56 borsagundem.com

Motorine bu gece bir zam daha gelecek. Art arda gelen zamlarla birlikte motorinde 3 günlük toplam artış 4 lirayı geçmiş olacak.

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı motorinde 1 lira 53 kuruş artacak.

Motorine de dün gece 1 lira 38 kuruş, önceki gece 1 lira 10 kuruş zam gelmişti.

Benzine dün gece 74 kuruş, önceki gece 62 kuruş zam gelmişti.

OPEC+'in kesinti kararı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun enerji ve petrol bakanları, dünkü toplantıda günlük petrol üretimini kasım ayından itibaren 2 milyon varil azaltma kararı almıştı.

10 gün önce 84 doları gören Brent petrolün varil fiyatı, bugün 94 doları gördü. Petrol ve ürün fiyatları ile döviz kurlarındaki artış, akaryakıt fiyatlarını da yükseltti.

Akaryakıta bir zam daha

 

Bu gece yarısından itibaren geçerli: Akaryakıta zam geliyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yakup Kaya06 Ekim 2022 20:43

    Bu  Memleketin Ne Denizi Nede Kerizi Bitmez Bu Kadar Vurdum Duymaz Bir Millet Olur mu.?. Sonumuz Hayrola İnşallah.

  • ALİ KODUŞ06 Ekim 2022 11:03

    dünya da dolar bazında petrolün varili üç gündür % 10 yakın arttığı zaman petrol ürünlerine indirim geleceğinimi zannediyorsunuz.

  • Mucise Reis ;)06 Ekim 2022 09:15

    Olsun, ülkemiz büyüyor, ihracat rekorları kırılıyor :D ... et, süt , yumurta alınamayan ekonomik model ile yola devam : ))) 

  • Mehmet efendi06 Ekim 2022 10:28

    Kendinoarasia treavuz eden dunyanin tek sapsal toplumu kendi urettigi dunyanin en yuksek aptallik enf dan sikayetci ve isin ilginci hrr bi.bkun profu olan rolexlileri dahi bubasit gercegi anlataniyor bile..para dozkonusu ise tr den daha munafik ve capsiz baska bi ulke yok