E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMnuchin: Çin ticaret anlaşması üzerinde hâlâ çalışılıyor---

Mnuchin: Çin ticaret anlaşması üzerinde hâlâ çalışılıyor

Mnuchin: Çin ticaret anlaşması üzerinde hâlâ çalışılıyor
17 Ekim 2019 - 06:58 borsagundem.com

ABD Hazine Bakanı Mnuchin, Çin yönetiminden daha fazla müzakere için bir davet gelmediğini ancak bir anlaşma için gayretlerin sürdüğünü söyledi

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ABD ve Çin müzakerecilerinin ABD Başkanı Donald Trump ile Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in gelecek ay imzalama hedefinden önce ticaret anlaşmasının ilk aşaması üzerinde hala çalışıldığını söyledi.

Gazetecilere açıklamada yapan Mnuchin, Çin'den ABD yetkilileri için anlaşma hakkaında daha fazla görüşme yapmak amacıyla Pekin'e bir davet gelmediğini belitti ancak kendisi ve Ticaret Temsilcisi Robert Lighthizer'in eğer gerekirse seyahat için hazır olduğunu vurguladı.

ABD Hazine Bakanı, Trump yönetiminin 15 Aralık'ta yürürlüğe girecek 156 milyar dolarlık planlanan Çin malları tarifesinin nasıl idare edileceğine dair henüz karar vermediğine işaret etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sakıp Sencan17 Ekim 2019 10:35

    merak etmeyin ALLAH belanızı öyle bir vercek ki bir daha abd ve israil ile ab ülkelerinden bazıları bir daha kendilerine gelemeyecekler.