E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMısır'daki şüpheli ölümde cinayet şüphesi görülmedi---

Mısır'daki şüpheli ölümde cinayet şüphesi görülmedi

Mısır'daki şüpheli ölümde cinayet şüphesi görülmedi
30 Mayıs 2021 - 18:52 borsagundem.com

Mısır: Ukrayna Dış İstihbarat Servisi eski Başkanı’nın ölümü cinayet şüphesi taşımıyor

Mısır Başsavcılığı, tatil beldesi Dahab’da dalış yaparken hayatını kaybeden Ukrayna Dış İstihbarat Servisi eski Başkanı Victor Hvozd’un ölümünün cinayet şüphesi taşımadığını açıkladı.

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, Cuma günü 40 metre derinlikte yüzerken hayatını kaybeden bir Ukrayna vatandaşının cesedinin getirildiğine dair Dahab Merkez Hastanesi’nden bir rapor alındığı ifade edildi.

Açıklamaya göre Hvozd çok hızlı bir şekilde yüzmeye başladı. Yanında olan Ukraynalı deneyimli dalgıç arkadaşı da onu durdurmaya çalışarak uyardı. Bunun ardından başka bir Mısırlı dalgıç onu kıyıya çıkarmayı başardı. Mısırlı dalış eğitmeni onun dalış maskesini çıkardı ve nefes almakta zorlandığını gördü.

Hvozd hastaneye kaldırılmak üzere nakledildiği ambulansta hayatını kaybetti.

Ukraynalı arkadaşı, Hvozd’ın ölümüyle ilgili kimseyi suçlamadığını ve herhangi bir cinayet şüphesinin bulunmadığını söyledi.

Başsavcılık, Hvozd’un 100 metre derinliğe kadar dalış yapmasına izin veren uluslararası akredite bir dalış sertifikasına sahip olduğunu ve ölümünün yüzeye ani yükselişi nedeniyle yaşanmış olabileceğini bildirdi.

Mısır Başsavcılığı, soruşturma prosedürlerine katılmak üzere resmi bir temsilci görevlendirmesi için olayı Ukrayna Büyükelçiliği’ne bildirdi.

Netanyahu, Mısır İstihbarat Şefi ile görüştü

Afganistan'da bombalı saldırı: 6 ölü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)