E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMillliler Cebelitarık'a fark attı: 3-0---

Millliler Cebelitarık'a fark attı: 3-0

Millliler Cebelitarık'a fark attı: 3-0
04 Eylül 2021 - 23:35 borsagundem.com

A Milli Futbol Takımımız Cebelitarık deplasmanından 3 paunı 3 golle aldı. Goller Halil Dervişoğlu, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Karaman'dan geldi

A Milli Futbol Takmımız Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 5. maçında deplasmanda Cebelitarık'ı 3-0 mağlup etti.

Türkiye'ye 3-0'lık galibiyeti getiren golleri 54. dakikada Halil Dervişoğlu, 65. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 83. dakikada Kenan Karaman attı. Mililer, 4. dakikada ise Enes Ünal'ın ayağından bir penaltı atışından yararlanamadı. Cebelitarık'ın nadir atakları sırasında gole izin vermeyen kaleci Uğurcan'ın performansı sosyal medyada ilgi topladı. 

Milli futbolcu Efecan Karaca, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Efecan Karaca "3-4 bölgede oynadım. Hocam nerede görev verirse orada oynarım. Burası Milli Takım. Kimin oynadığı önemli değil. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. İkinci yarıda  'Stres yapmaya gerek yok, biz iyi bir takımız' dedik. Girenler harika oynadı. Galip geldik. Hollanda'ya moralli bir şekilde gidiyoruz. Türkiye dualarını eksik etmesin" dedi.

Milliler bu sonucun ardından 11 puanla liderlik koltuğuna oturdu. 

Filenin Sultanları Avrupa üçüncüsü

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filenin Sultanları'na tebrik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ05 Eylül 2021 11:47

    Gelin daha da yenmeyin ilk yarı tam anlamı ile rezildiniz.futbolda yenmeke olur yenilmekte fakat gözle görünür 5-10 pas ve güzel hareketler hiç birzaman görmedik.bizim futbolcuları basında fulbol mafyası var onlar istedikleri gibi milleti yönlendiyorlar yıllarca.futbolcda üçüncü dünya ülkesiyiz diyeceğim fakat afrikalılar da bizden futbolu çok iyi oynuyorlar.bizim bir ilçelerimiz kadar  kadar nufusu olan bir ülkeyide yenmeyin tuh sizlere zaten artık hiç milli maç falanda seyir etmiyorum.

  • Ali05 Eylül 2021 10:42

    Destan yazdık.

  • Nuri05 Eylül 2021 09:18

    Cebelitarıkı bizim u12 ler bile daha farklı yenerdi.para şımarığı futboldan anlamayan mallar yüzünden rezil olduk.

  • Arif gsli05 Eylül 2021 08:06

    Hollandayı ve norveci yediğimizden beri hala kendimize gelemedik. Zafer sarhosu olan bir takım kendini düzeltemiyo. Ülkemizde en büyük eksklik MÜTEVAZİLİK....

  • Can.05 Eylül 2021 00:58

    Hayallere dalmayin...gercekci olun.. mahalle takimina zar ZOR 3 attik..biz durarak oynuyoruz..top gelecekte hareket baslayacak yav..bunu hic hocalar..futbolculara soylemiyormu..yoksa bozim.gozlermi...miyop oldu kardes.

  • Cengiz05 Eylül 2021 00:25

    S.hoca meslegini yapamiyor..korkak biri..gecen macta..burak son dakkalarda yuruyemiyor bile..hala oyundan alamiyor..zaten onda........olsa coktan istifa etmesi gerekir..sonra artik futbol bile degisti be gelisti.. biz hala geriden takip ediyoruz..o yuzden.. turk antronerlerle..olmuyor.

  • Veli05 Eylül 2021 00:12

    Hala..mili takim diyorlar...gorduk..avrupada bizi rezil ettti...inanin seyretmiyorum..voleybol MACINA baktim.hayal pompalamiyin..gercekci olun.. avrupa ile bizim..seviyemiz..belli kòrmusunuz yoksa.

  • Kursat05 Eylül 2021 00:00

    BAK KARDESIM..SEN en.GUZEL SEKILDE CALISACAN..EN GUZEL SEKILDE KENDINI GELISTIRECEN..BEYNINI KULLANACAN..ONDAN SONRA SONUCU TANRIYA BIRAKACANN...SEN BUNLARI YAPMASSAN SANA DUASI..EDEYIM..ONCE SEN BUNU BILEMEYECEK KADAR..BEYINSIZSEN.BEN YAPAYIM.ÒNCE KENDIN INANMIYORSUN....

  • Orkun04 Eylül 2021 23:55

    Hadi be...lollipop sekerine ihtiyacim..yok..o is bitti..HOLLANDA..NORVEC CIKTI....hala milleti uyutmayin..