E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFilenin Sultanları Avrupa üçüncüsü---

Filenin Sultanları Avrupa üçüncüsü

Filenin Sultanları Avrupa üçüncüsü
04 Eylül 2021 - 20:02 borsagundem.com

2021 CEV Avrupa Şampiyonası üçüncülük maçında Hollanda'yı 3-0 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, bronz madalyanın sahibi oldu.

2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası üçüncülük maçında Hollanda'yı 3-0 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bronz madalyanın sahibi oldu.

İlk seti 25-20 alan A Milli Kadın Voleybol takımımız, ikinci seti 25-19 yendi. İkinci setin başlarında Hollanda'nın en başarılı isimlerinden smaçör Celeste Plak sakatdlandı ve oyuna devam edemedi.

Son seti uzun süre geride götüren Filenin Sultanları, son anlarda yaptığı atakla seti 25-23, maçı da 3-0 kazandı ve Avrupa üçüncüsü oldu.

'Filenin Sultanları'nın rakibi Hollanda

 

Filenin Sultanları yarı finalde Sırbistan'a kaybetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )05 Eylül 2021 11:06

    çokda güzel yaptılar. Çokda şahane oynadılar. Türkiye büyük prestij kazandı. Herkes Türk takımından çekiniyor artık. bizlerde şunu fark etti. Futbola verilen destek, paralar, ilgi, canlı yayınlar saatlerce yapılan programlar, onca destek , devlet desteklerı vb. vb. ama Atatürk kanunları ve hakları ile kendi kendıne gelişip, kadınların örgütlenmesi , birbirlerine destekleri, birlikte yaptıkları büyük kordinasyon ve takım çalışması ile çok büyük noktalara geldiler. Başardılar. Bu bakımdan türk kadın gücü karşısında büyülenmemek elde değil. Bu açılan kapıdan nice şampiyonluklar, başarılar, yeni sprocular, yep yep minip oyuncular geçecek. O bakımdan Avrupanın kapılarını açan bir dönemdeyiz. Gelecek Yeni yeni kadınlarımızın şahane oyunları olacak artık. Voleybolda mükemmel bir teknik heyet oluşacak, sporcular aynı dalda ülke için hep çalışacaklar. Orası net.

  • Alp04 Eylül 2021 22:48

    Milli ..bu gun maci var..cebeli tarik ile iki mahalle takimi..cok yuklu miktarda pirim.varmis.S..GUNESE.. ayri muamele ekstra yani..cok buyuk futbol dusunuru.. 2 ay daha millete verin gazi..sonuc hollanda ve norvec.. ha bu arada TRT Sabah kadar sùrecek..geyik mihabbetlerini kacirmayin..EY TURK MILLETI..BU BITLERE ARTIK DUR DEMENIN ZAMANI GELMEDIMI. NE MACINA..NE SEYRET BU ASALAKLAR ISTE SENIN..MERAKINDAN NEMALANIYOR..CUNKU ONA SEN DEGER VERIYORSUN...VERME...SONUNDA SANA GELECEK TABI CALISARAK KENDINI GELITIREREK.AHMAK OLMA..