E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilli Takım'ın başına Stefan Kuntz getirildi---

Milli Takım'ın başına Stefan Kuntz getirildi

Milli Takım'ın başına Stefan Kuntz getirildi
19 Eylül 2021 - 16:07 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu, Alman teknik adam Stefan Kuntz ile anlaşma sağlandığını resmen duyurdu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım teknik direktörlüğü görevi için Alman Stefan Kuntz ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Federasyondan yapılan açıklamada, "TFF Yönetim Kurulumuz, A Milli Takım teknik direktörlüğü görevi için Sayın Stefan Kuntz ile anlaşmıştır." denildi. İmza töreninin yarın saat 15.00'te Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenleneceği belirtildi.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Hollanda karşısında alınan 6-1'lik mağlubiyetin ardından Şenol Güneş ile yollar ayrılmıştı. Bild'in haberine göre; 58 yaşındaki hocayla yarın 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Stefan Kuntz'un yardımcısı Türk olacak. Bunun için adaylar ise Tayfun Korkut, Mustafa Doğan ve Kenan Koçak.

STEFAN KUNTZ KİMDİR?
Anlaşmaya varılan Stefan Kuntz, Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nı çalıştırıyordu. Kuntz 95-96 sezonunda Beşiktaş forması giymişti.

TFF kararını açıklayacak: A Milli Takım'a sürpriz hoca!

Burak Elmas: Fatih Terim'i Milli Takım'a göndermeyiz

Milli Takım için yeni hoca adayları

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali20 Eylül 2021 08:09

    İçimizdeki almanlara böyle biri yakışırdı!!!

  • Vatandaş19 Eylül 2021 21:49

    Çokmu aradınız...Uçurur bu Alman bizim çocukları artık.!!! Bol keseden dağıtın,savurun paraları,nasıl olsa milletin cebinden çıkıyor.Başkan da  ihalelerden nasıl olsa  malı götürüyor.Yiyin bakalım aksırıncaya,tıksırıncaya kadar...Ama nereye kadar göreceğiz.

  • Agah var19 Eylül 2021 21:19

    Ohhh yaşadık kaç milyon € acaba