E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilli Takım için yeni hoca adayları---

Milli Takım için yeni hoca adayları

Milli Takım için yeni hoca adayları
12 Eylül 2021 - 11:57 borsagundem.com

A Milli Takım'da Şenol Güneş döneminin resmen sona ermesiyle adaylar ortaya çıkmaya başladı. Şenol Güneş'in yerine düşünülen isimler belli oldu

A Milli Takım'da Şenol Güneş döneminin resmen sona ermesiyle yeni adaylar ortaya çıkmaya başladı. TFF, yeni milli takım teknik direktörü için sürpriz bir isimle görüşme halinde.

BÜYÜK ELEŞTİRİ TOPLADI
A Milli Takımımız, Dünya Kupası Elemelerinde Hollanda karşısında deplasmanda çok ağır bir yenilgi aldı. Alınan ağır mağlubiyetin ardından Şenol Güneş büyük eleştiri topladı. Hollanda maçının ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve teknik direktör Şenol Güneş, Riva'da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Yapılan ilk görüşmede ayrılık kararı alınmadı.

GÜNEŞ'E VEDA EDİLDİ
TFF Başkanı Nihat Özdemir bir sonraki gün Şenol Güneş ile bir görüşme daha yaptı ve ayrılık kararı alındı. Yapılan açıklamada "A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Ülkemize önemli başarılar yaşatan değerli hocamız Sayın Şenol Güneş’e görev sürecindeki çalışmaları ve Türk futboluna yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar dileriz." denildi.

YENİ ADAYLAR BELLİ OLDU
Şenol Güneş ile yolların resmen ayrılmasının ardından A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü için çalışmalar başladı. TFF'nin görüştüğü adaylar belli oldu.

OKAN BURUK SÜRPRİZİ
Şenol Güneş ile yollarını ayıran Türkiye Futbol Federasyonu teknik direktör arayışlarına hız verirken iki isim ön plana çıkıyor. TFF'nin yerli teknik direktörler açısından gündeminin ilk sırasında Okan Buruk olduğu bilinirken önümüzdeki hafta içinde bir görüşme trafiğinin yaşanması bekleniyor.

YABANCI HOCA DA GÜNDEMDE
Buruk ile yönetimin buluşup, son noktayı koyacağı ileri sürülse de yabancı konusunun da ihtimaller arasında olduğu biliniyor.

ALTINTOP, KUNTZ'U İSTİYOR
A Milli Takım Sorumlusu olan Hamit Altıntop'un da kafasındaki hoca adayının Stefan Kuntz olduğu gelen haberler arasında.

İŞTE DİĞER ADAYLAR
Bir dönem Beşiktaş forması giyen 58 yaşındaki teknik adam Almanya U21 Teknik Direktörlüğü yaparken, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'na katılan Panzerlerin de hocalığını yaptı. Bu iki isim dışında Mustafa Denizli, Joachim Löw, Christoph Daum, Lucien Favre, Slaven Bilic, Marius Sumudica gibi isimler masada duruyor.

Milli Takım Hamit Altıntop'a emanet

Ve Çalımbay açıkladı: Milli takım için teklif gelirse...

Milli Takım'da yeni hoca kim olacak?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum12 Eylül 2021 18:09

    Avrupa şampiyonasında nasıl olur da bu 16 futbolcu  dut yemiş  bülbül gibi başını dahi kaldıramadan topun gelişine vurarak adeta kaçarcasına 90 ar dk. 5 maç tamamladılar!  Hollanda ve  Norveç maçları ise tam bir ooşku v moral.  bir sonra  45 k. yine kafalar yerde!  Mesele yenip yenilmekte  değil bu kadar farklı ruh haletine nasıl geliyorlar?  Bu dengesizlik nedir?   Bu çocukları bu hale kim getiriyor?  Takımda  abilik yapması gereken birisi  soytarılık mı yapıyor?  Böyle ise bu şımarıklığına en makul cevap verilip Milli takımdan el çektirilmeli!  

  • Öztürk12 Eylül 2021 15:55

    Türk takımına türk hoca olmalı yabancı hoca değil

  • Ali12 Eylül 2021 13:13

    Evet ALTINTOP tercihi..bence en ideal..milliyetci biri olarak..FUTBOL BIR EKIPLE OYNANAN..DUYGUSALLIK..VE KIBIR.KAPRIS.OLMAYAN BIR SPORDUR..O YUZDEN IYI BIR YABANCI HOCAYA TESLIM EDILMELIDIR..BAKIN..COK YABANCI FUTBOLCUYA KARSIYIM AMA..YABANCI HOCAYA EVET.DERIM..CUNKU.BIZIM YERLI HOCALAR SAHA DISI VE ICI OLAYLARDAN COK ETKILENIYOR..ÒZGURCE GOREV YAPAMIYOR..YERLI HOCA DEVAM EDILECEKSE...YILMAZ VURAL EN IYISIDIR.

  • Pala12 Eylül 2021 12:56

    Stefan kuntz iyidir. 1 milyon euroya çalışır

  • Erol g.12 Eylül 2021 12:19

    ÜLKEMIZ ADAY ANTRENÖRLERİ İÇİNDEN TORPİL/KAYIRMA OLMAMASI İÇİN TÜRK LİRASI OLARAK EN DÜŞÜK ÜCRETİ TALEP EDEN 3 ADAY ARASINDA NOTER HUZURUNDA KURA ÇEĶILEREK MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ SEÇİLMELİDİR BAŞARI DURUMUNA GÖRE FUTBOLCULARA ÖDENEN PRİMDEN ANTRENÖRLER DE YARARLANDIRILMALIDIR