E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilli futbolcu intihar etti---

Milli futbolcu intihar etti

Milli futbolcu intihar etti
21 Kasım 2022 - 19:38 borsagundem.com

Bosna Hersek ekibi Zrinjski takımında forma giyen İsviçreli milli futbolcu Karim Gazzetta intihar etti. Gazzetta'nın bir binadan atlayarak hayatını kaybetti duyuruldu

İsviçre Ligi ekiplerinden Xamax'tan Bosna Hersek ekibi Zrinjski'ye transfer olan Karim Gazzetta bir binadan kendini atarak intihar etti. 

BİR MAÇTA FORMA GİYDİ

HSK Zrinjski Mostar takımında bu sezon sakatlığı yüzünden sadece bir maç oynayan Karim Gazzetta futbol kariyerine İsviçre ekibi Servette'de başladı. Gazzetta Lausanne ve Xamax formaları giymişti. 

KARİM GAZZETTA KİMDİR?

Temmuz ayında Bosna Hersek ekibi Zrinjski takımına transfer olan İsviçreli milli futbolcu Karim Gazzetta, futbola Servette FC'de başladı. Uzun yıllar burada forma giyen Gazetta, kariyerinde 270 maça çıktı. Bu maçlarda 36 gol 14 asistlik katkı sunan Gazetta toplam 16 bin dakika sahada kaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ21 Kasım 2022 21:37

    İsviçre de kişi başı düşen gelir 50-60 000 $ olmasına rağmen demek ki para mutluluk getirmiyor.

  • Alpdoğan Arıpınar19 Eylül 2023 09:36

    Para tek başına mutluluk getirmez,ama mutlu olmak için de bir GEREK ŞARTTIR.Parasız bir yaşamın da-özellikle çağımızda- mutlu olması olası değildir