E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMHK Başkanı İbanoğlu'ndan hakem açıklaması---

MHK Başkanı İbanoğlu'ndan hakem açıklaması

MHK Başkanı İbanoğlu'ndan hakem açıklaması
27 Kasım 2023 - 16:34 borsagundem.com

MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu, bazı hakemleri ilk yarı sonuna kadar dinlendirme kararı aldıklarını duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu, Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük maçının hakemi Arda Kardeşler ile VAR hakemi Hüseyin Göçek arasında geçtiği iddia edilen konuşmanın hayal ürünü ve gerçek dışı olduğunu bildirirken, MHK olarak, hakem performanslarını her hafta dikkatle takip ettiklerini ve bazı hakemlerin, ilk yarı sonuna kadar dinlendirileceğini belirtti.

TFF'nin internet sitesinden Ahmet İbanoğlu imzasıyla yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"MHK olarak, hakem performanslarını her hafta dikkatle takip ettiğimizi ve bazı hakemlerimizi, ilk yarı sonuna kadar dinlendirme kararı aldığımızı, Aralık sonu yapılacak klasman değerlendirmelerinde bu analizleri dikkate alarak hareket edeceğimizi kamuoyu ile paylaşmak isterim. Diğer taraftan, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Fenerbahçe A.Ş. - Vavacars Fatih Karagümrük maçına ait VAR kayıtlarını, MHK Başkanı olarak yetkim dahilinde dikkatle dinledim. Söz konusu VAR kayıtlarının deşifre edilip medyaya servis edildiğine ait iddia edilen diyalog, hayal ürünü ve gerçek dışıdır. İtibar edilmemesini rica ederim."

Ali Koç MHK Başkanı için açtı ağzını yumdu gözünü: Omurgasız, karakteri zayıf

 

Yeni MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu oldu

 

TFF Başkanı Büyükekşi duyurdu: MHK’da yeni yapılanma dönemi

 

Hakemler, Tuzlaspor, İsmail Kartal... TFF'den iddialara yanıt!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Komedi27 Kasım 2023 17:01

    Var kayıtlarını sen görsen ne olacak senin hakemlerin bunlar biz göreceğiz, aklımızla alay ediyor bu adamlar şaka gibi

  • Tiyatro Ligi27 Kasım 2023 16:57

    Fenerbahçe de Galatasaray da aynı, ikiside kendi işlerine gelen hata olduğu zaman kılıf uyduruyor, birbirlerinden farkı yok. Türkiye de futbol tiyatrodur. Var uygulaması varken böyle eyyam yapan hakemler düşünün yıllarxa bilerek neler yapmışlardır, her şey tiyatro büyük kulüplerin istediği oluyor gerisi hikaye, kendi aralarında kim daha çok kollanıyor tartışması yaparlar anca, hepsi yüzsüz, taraftarları da yüzsüz