E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMGK'dan OHAL'in uzatılması için tavsiye kararı---

MGK'dan OHAL'in uzatılması için tavsiye kararı

MGK'dan OHAL'in uzatılması için tavsiye kararı
17 Nisan 2018 - 18:05 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu'nda OHAL'in uzatılması yönünde tavsiye kararı çıktı.

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.40'ta başladı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantı, 1 saat 45 dakika sürdü.

OHAL'in uzatılması tavsiyesi

MGK bildirisinde, hükümete OHAL'in uzatılması tavsiyesinde bulunuldu. Bakanlar Kurulu'nda tavsiye kararının görüşülmesi bekleniyor. Bu şartlar dahilinde OHAL tezkeresi yarın Meclis'e gelecek. 

19 Nisan'da sona erecek olan OHAL, uzatılması halinde 7. kez uzatılmış olacak. 

MGK bildirisinde, Suriye'deki katliamların önlenmesi için uluslararası toplumun ortak hareket etmesinin hayati önemi haiz olduğu vurgulandı.

MGK'da, TSK'nın icra ettiği harekatlara müttefiklerin desteğinin beklendiği, Suriye’de kalıcı siyasi çözüm kararlılığının devam ettiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri17 Nisan 2018 20:35

    koltuklarınızdan kalkmaz olun inşallah.

  • Kader17 Nisan 2018 19:17

    İstermisin bu hükümet üyeleri gün gelsin darbeciler diye yargılansın, ordu da müşteki olsun :)

  • İşin aslı17 Nisan 2018 20:22

    İlk olarak AB yasaları ile yargı tasfiye edildi Ergenekon diye ordu tasfiye edildi , davutoğlu gönderildi 15 temmuz hazırlıkları başladı sonra bürokrasi tasfiye edildi TÜRKİYEDE bir parelel yapı varsa oda akp nin taaa kendisi. Son 3-4 yıldır başta akp li yandaşlar ve zenginler yurtdışından şirket alıyoruz gayrımenkul alıyoruz diyerek varlıklarını yurtdışına götürüyor.

  • Ahmet Özbir17 Nisan 2018 18:52

    OH-HAL'İMİZE diyecek yok. Allaha hamdolsun ülkem emin ellerde daima zirvede!.. OH-HAL'den PKK-FETÖ-AB-ABD-HDP-CHP rahatsız imiş! Demek ki DOĞRU YOLDAYIZ! En az beş sene daha OH-HAL'LENECEĞİZ, BİZ KENDİMİZDEN GEÇECEĞİZ!..

  • Birinden biri17 Nisan 2018 21:08

    İhalecidir bu yada torpille işe girmiştir yada pontus devşirmesidir

  • Cumhuriyet17 Nisan 2018 19:14

    Ahmet Özbir sen iyi bir yandaş değilsin, zira zira diktatör ve diktatörlüklerin sonunun ne olduğunu çok iyi biliyorsun. Onun için gaz vermeden önce bin defa düşün!

  • misafil17 Nisan 2018 19:07

    geldi yine bi ithal saman yiyicisi

  • cumali17 Nisan 2018 18:19

    halk bu ohaldende sizleri hergün tvlerde görmektende çok sıkıldı. yeni birileri gelsin artık yaa. 20 yıl aynı insanların yüzünü görmekten öğğğ geldi.

  • tam komedi17 Nisan 2018 18:19

    sabah erken seçim kararı akşam ohal kararı oh ne güzel memleket vatandaş hayat pahalılığı ile terbiye ediliyor . akp ve zümresi dolar stoklamış yahu 7 düvel bir araya gelse akp-mhp-chp kadar bu ülkeye zarar veremez. Konu şeker fabrikaları olunca yüce reis sus pus ama hergün kabadayı gibi oraya buraya ahkam kesiyor . Eroğana meydan okuyorum bütün bakanlarını topla karşıma çık.MEMLEKETİN NE EVLATLARI VAR GÖRRR.

  • erdem17 Nisan 2018 18:17

    koltuğu bırakmama kararları yüzünden ülke ekonomik çöküntüye ilerliyor.

  • sıradan biri17 Nisan 2018 18:10

    her fırsatta darbe karşıtı söylemlerde bulunan AKP iktidarı darbe kalıntısı MGK nu icra makamı olarak kullanmaktan geri kalmıyor...