E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMGK toplanacak---

MGK toplanacak

MGK toplanacak
26 Şubat 2014 - 01:24 borsagundem.com

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplanacak

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplanacak. (Ankara/14.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 14. Dönem Giresun Milletvekili Hidayet İpek'in Meclis'te düzenlenecek cenaze törenine katılacak.

-"Hocalı Şehitler Anıtı"nın açılış törenine katılacak Çiçek, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar ve beraberindeki heyeti kabul edecek.
(TBMM-Ankara/11.00-13.30-15.00)

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (Ankara/13.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere'nin Avrupa Birliği Bakanı David Lidington ile görüşecek. (Ankara/11.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, SETA'nın "Yeni Ekonomi: Ar-Ge ve İnovasyon" paneli, TSE Siber Güvenlik Konferansı ile Ensar Buluşmaları programına katılacak. 
(Ankara/11.00/14.00/18.30)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, işadamlarıyla kahvaltıda bir araya gelecek, Indesit fabrikası yatırım lansmanı törenine katılacak ve çeşitli ziyaretlerde bulunacak. (Manisa/09.45-14.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 3. TEPAV-BP Enerji Forumu'na katılacak, kaymakam adaylarına hitap edecek, Libya Milli Günü'nde bulunacak. (Ankara/09.00/12.30/19.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mersin'de valilik ziyareti, Yenişehir ve Akdeniz İlçelerinde esnaf ziyareti, Edip Burhan Spor Salonu'nda gençlerle buluşma ve Karadenizliler Derneğini ziyaret edecek.  (Mersin/10.30/17.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz,  AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi'nin proje tanıtımı, Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağız-Diş Sağlığı Merkezi hizmet binaları açılışı ile 5 ambulansın hizmete alınması törenlerine katılacak. (Bingöl/13.30/16.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sandıklı ve Dinar ilçelerinde toplu temel atma törenlerinde bulunacak. (Afyonkarahisar/12.30/15.30) 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yunus Emre Eğitim ve Araştırma Hastanesinin temel atma törenine katılacak.  (Eskişehir/10.30)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, il seçim iletişim merkezini açacak, ticaret odası ve Yerköy, Şefaatli, Sorgun, Sarıkaya, Çayıralan, Çandır ile Boğazlıyan'ı ziyaret edecek ve seçim iletişim merkezlerinin açılışında bulunacak. (Yozgat/10.30-18.15)

TBMM Genel Kurulu'nda dershanelerle ilgili düzenlemeleri de içeren Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Tasarı görüşülecek.  (14.00)

Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu'nda deişiklik öngören tasarı ele alınacak. (10.30)

TÜİK,  2013 yılı 4. çeyrek sanayi işgücü girdi endeksleri ile ticaret ve hizmet endekslerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)