E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMetrobüs felç oldu---

Metrobüs felç oldu

Metrobüs felç oldu
01 Kasım 2013 - 19:54 borsagundem.com

Metrobüs Boğaziçi Köprüsü'nde arıza yaptı. Hem trafik hem de insanlar mahvoldu

Türkiye'de ulaşımda sorunlar bitmiyor. Her ne kadar yatırım yapılsa da tek bir arıza tüm ulaşım sistemini altüst ediyor.

Geçtiğimiz günlerde büyük umutlarla açılan Marmaray da resmi açılış sonrası ilk yolcu taşımasında bozulmuş, yolcular tüneli yürüyerek aşmıştı.

Bugün ise metrobüs Boğaziçi Köprüsü girişinde arıza yaptı. Tıklım tıklım dolu olan metrobüs yolcuları gidecekleri yere varamadı. Yolcular metrobüsün arızası nedeniyle araçtan indi. Yolcular hem kalabalıktan hem de arızalardan artık bıktıklarını dile getirdi. Para vermelerine rağmen hizmet alamayan yolcular isyan bayrağını çekti.

Metrobüsün arızası bir süre sonra giderilince yol tekrar açıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sami02 Kasım 2013 11:43

    en iyileri ile çalışıyoruz, ne sandığı.. hepsi döküntü ve cepçi... Belediye el değiştirince İstanbul düzeldi. Değilse şu an da halicin kokusunu taaa izmitten duyardık..

  • nihatg01 Kasım 2013 23:40

    sandıkta iş yapabilecek insanları getirmeli istanbul halkı.

  • önemli olan arızanın giderilmiş olması 01 Kasım 2013 21:25

    metrobüs arızalandıysa arkadan gelenlere bindirsinler yada şoför telefon açsın bir tane boş metrobüs gönderilsin. bu organizasyonu yapamayan kimse sorumlusu o olsun.

  • baturayersin01 Kasım 2013 20:55

    İPİNİ KOPARAN İSTANBULA GELİYOR KALDIRMIYOR ARTIK KARINCA SÜRÜSÜ GİBİ HERYER İNSANLAR BUNU GÖRÜYOR İSTANBULA GÖÇ OLDUGU SÜRECE DAHA KÖTÜ OLCAK BİNALAR ÖNCEDE İKİ KATLI ÜÇ KATLIYDI 5 ÇIKTI ŞİMDİ 30 , 40 KATLI YAPIYORLAR BU KADAR İNSANNA NE OTOBÜS NE TRANVAY NEDE YOL YETER İSTANBUL BÖYLE ARTIK BEYENMEYEN GİTSİN YADA SESİNİ ÇIKARMASIN DAHA DA KÖTÜ OLUCAK

  • Murat01 Kasım 2013 20:13

    Hergün binlerce yolcu taşınırken bişey yok arıza olunca sizin gibilere gün doğuyor değil mi? Doğruya sizden de milli gurur dolu söylemler beklemek eşşeğe konuşmayı öğretmekten zordur değil mi? Bu mesajı yayınlamayacaksın biliyorum ama çokta tın. Sen okuyacan ya yeter!!

  • sami01 Kasım 2013 20:03

    ya amma abarttınız... araçlar kaza yapıyor, bozuluyor habeer olmuyor bu mu oluyor.. gidin Avrupa Amerika oradada var benzeri.. neticede insan yapımı vasıtalar.. hep bardağın boş tarafına bakmaktan usanmadınız mı? Bir doğru var, metrobüs saçma bir olay, metro/tramvay olmalı...