E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den yağmur, kar ve fırtına uyarısı!---

Meteoroloji'den yağmur, kar ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den yağmur, kar ve fırtına uyarısı!
28 Kasım 2023 - 10:32 borsagundem.com

Meteoroloji'den gelen son hava durumu tahminlerine göre, Türkiye genelinde değişen hava koşulları gözlemleniyor.


Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Ege'nin kıyı kesimleri ile Trakya'da gök gürültülü yağmur ve kuvvetli rüzgar bekleniyor. Rüzgarın hızının zaman zaman 70 km'yi bulması bekleniyor. Gece saatlerinden itibaren ise yağış; Antalya, Ege, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz ile İç Anadolu'nun batısında etkili olacak. Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı ve Batı ve Orta Karadeniz'in kesimlerinde kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz kıyıları ile Samsun çevrelerinin yağmur ve sağanak, İç Ege'nin yüksekleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Sivas ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve doğu ilçelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kıyı Ege ve Kırklareli çevreleri ile İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının kıyı kesimlerde mevsim normalleri civarında, iç kesimlerde normallerinin 2-4 derece altında seyretmesi bekleniyor.

Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da kuzeybatı ve batılı yönlerden, hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara ve Kıyı Ege ile zamanla Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Kıyı Ege ve Kırklareli çevreleri ile İstanbul'un Avrupa Yakası'nda kuvvetli olması beklendiğinde sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI

Rüzgârın, Marmara ve Kıyı Ege ile zamanla Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. (Habertürk)

İstanbul'a güzel haber: İşte barajlarda son durum!

 

Küresel ısınma uyarısı: Milyonlarca insan ölebilir!

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)