E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi---

Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi

Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi
21 Ekim 2022 - 12:29 borsagundem.com

Haftasonu hava sıcaklıklarının azalarak mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor. Pazar gününden itibaren ise sıcaklıkların artarak mevsim normallerine döneceği öngörülüyor. Yüksek kesimlerde ise kar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, hafta sonu ülke genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. Hava sıcaklıklarının azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği, pazar gününden itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yarın, Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yağış beklenirken kalan kesimlerde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. İç kesimlerde sabah saatlerinde pus hadisesinin görülmesi bekleniyor.

Sabah saatlerinden itibaren Muş, Bitlis ve Van'ın güney ile kuzey ilçelerinde, akşam saatlerinden gece saatlerine kadar ise Hakkari'de aralıklarla kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Yağışların, yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

Ayrıca, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri için de kar yağışı uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ayrıca; 18 il için sarı, 2 il için turuncu kodlu uyarıda bulundu.

SARI KODLU UYARI: Ağrı, Bingöl, Bitlis,Diyarbakır, Giresun, Hakkari,Kars, Mardin, Muş,Samsun, Siirt, Trabzon,Şanlıurfa, Van, Batman,Şırnak, Iğdır, Ordu.

TURUNCU KODLU UYARI: Artvin, Rize

Bolu Dağı'nda ulaşıma sis ve yağış engelli

 

İstanbul'da sağanak yağış: Ev ve yolları su bastı!

 

UNICEF: Sellerde 257 bina yıkıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)