E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den Doğu illerine fırtına ve yağış uyarısı!---

Meteoroloji'den Doğu illerine fırtına ve yağış uyarısı!

Meteoroloji'den Doğu illerine fırtına ve yağış uyarısı!
26 Kasım 2023 - 13:54 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu illerini etkisi altına alacak kuvvetli rüzgar, fırtına ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde gök gürültülü kuvvetli sağanak uyarısında bulundu.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Erzurum, Bingöl, Muş, Batman, Siirt, Hakkari, Bitlis, Van, Ağrı, Kars, Iğdır, Şırnak ve Ardahan'da rüzgarın, bu gece saatlerinden itibaren yarın güney yönlerden kuvvetli, bu illerin dağlık ve yüksek kesimlerinde ise kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Doğu Karadeniz'in kıyı kesiminde sağanak bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre ayrıca Doğu Karadeniz'de beklenen yağışların, Giresun ve Trabzon çevreleri, Rize çevreleri ile Artvin'in kuzey kesimlerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli sağanak tahmin ediliyor.

Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinde, 800 ila 1000 metre üzeri rakımlı yerlerde ise kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, yer yer yoğun kar bekleniyor.

Sel, su baskını, iç kesimlerde buzlanma ve don olayı, heyelan, ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Trakya'da yüksek kesimlere kar yağdı

 

Meteoroloji'den kar yağışı ve fırtına için kritik uyarı!

 

Şehir Hatları, İDO ve BUDO'nun seferlerine lodos engeli

 

İzmir'de deniz taştı: Şehir sular altında kaldı

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)