E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMesut Özil için olay sözler---

Mesut Özil için olay sözler

Mesut Özil için olay sözler
09 Eylül 2013 - 17:41 borsagundem.com

Transferin son günü Mesut Özil'in Arsenal'e gitmesine izin verdiği için tepki çeken Real Madrid Başkanı Perez, eleştirilere yanıt verdi...

Florentino Perez, İspanyol basınından ABC'de yayınlanan açıklamalarında, Mesut'un İspanya 'ya geldiğinde dindar bir insan olduğunu, ancak dünyayı keşfetmeye başlamasıyla kadınlara takıntılı bir duruma geldiğini iddia ederken, "Özil iyi bir profesyonel değildi. Kadınlara düşkündü. Sadece kadınlar da değil, geceleri uyumazdı. Metresleriyle gece eğlencelerine çıkardı" ifadelerini kullandı.
Sporx'in haberine göre, Mesut ve menajeri olan babasını 'açgözlülük' ile suçlayan Perez, Mustafa Özil'in oğlu için yıllık 8,5 milyon euro istediğini ve Madrid'in yaşananlar sonrasında 24 yaşındaki Türk asıllı Alman milli oyuncuyu satma kararı aldığını belirtti.
İspanyol basınında Mesut ile ilgili yayınlanan son haberlerde de genç oyuncunun eski Venezuela güzeli Aida Yespica için sürekli uçak yolculukları yaptığı ve bu durumun gönderilmesine neden olduğu iddia edilmişti. Yetenekli oyuncunun ise Alman pop yıldızı Mandy Capristo ile bir birlikteliği de bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)