E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMerkez Bankası'ndan kredi kartlarında faizi indirdi---

Merkez Bankası'ndan kredi kartlarında faizi indirdi

Merkez Bankası'ndan kredi kartlarında faizi indirdi
29 Haziran 2019 - 00:24 borsagundem.com

TCMB, kredi karı işlemlerindeki azami faiz oranında değişiklik yaptı

Merkez Bankası kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarını indirdi. TL kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami faiz oranı yüzde 2.15'ten yüzde 2'ye indi. Yabancı para cinsinden işlemlerde aylık azami faiz oranı yüzde 1.72'den yüzde 1.60'a indi. Aylık gecikme faiz oranı ise TL işlemler için yüzde 2.65'ten 2.40'a, yabancı para işlemler için yüzde 2.22'den 2'ye indi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gnçlk29 Haziran 2019 13:37

    üretmenden olmuyor. Üreten devletlerin para birimi gelişiyor. Biz merkeze bağlı ekonomi modeli kurmaya çalışıyoruz. usd düşer merkez..usd çıkar merkez.... altın çıkar merkez... faiz çıkar merkez...enflasyon artar merkez... Böyle bir dünya yok :) sen aç fabrikaları çatır çatır yerli+yabancı piyasaya sat. işsizler üretim hatlarına işçi olsun, hem kazanan işçi tüketsin, tükettikçe fabrikalar daha fazla üretsin, dışarıda bol bol satılsın... vb. vb. sonra merkez bankası ne iş yapar ? diye sorun kimse bilmez... ama şuan merkez bankası yönetiyor gibi 7/24 sohbetlerde geçiyor ünvanı

  • Of29 Haziran 2019 11:57

    Sira faizde