E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeral Akşener'i FETÖ bakan yaptı iddiası---

Meral Akşener'i FETÖ bakan yaptı iddiası

Meral Akşener'i FETÖ bakan yaptı iddiası
06 Ağustos 2016 - 15:20 borsagundem.com

CNN Türk'te Didem Arslan Yılmaz'ın "Türkiye gündemi" programına katılan terör örgütü elebaşı Gülen'e bir zamanlar en yakın isin olan Nurettin Veren, Meral Akşener'i zor durumda bırakacak açıklamalarda bulundu.

Gülen'e bir zamanlar en yakın isin olan Nurettin Veren, 1995 yılında ilk defa milletvekili olan, 8 Kasım 1996 – 30 Haziran 1997 döneminde kısa süre bakanlık yapan Meral Akşener'in 1993 yılında kendisinin Çiller'e tavsiyesi üzerine bakan yapıldığını iddia etti. Veren, Akşener'in kendisine gönderdiği, üzerinde tarih olmayan bir mektubu da programda gösterdi.

Akşener, daha önce yine aynı kanalda kendisine cemaatçi diyen avukata canlı yayında "İspatlayamazsa şerefsizdir" diyerek sert çıkmıştı. Akeşener'in Nurettin Veren'e cevap vermemesi ise dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kadir Elmastutan06 Ağustos 2016 23:42

    Adam belli ki birilerinin ipini taşıyor şimdi yvlerde gezdirilir durulur tipik türk mantığı vyrdukça ses getirsin.Adamın adını google yazın ne olduğu ortaya çıkıyor zaten

  • başkentli06 Ağustos 2016 16:50

    Nurettin veren şaibeli konuşuyor fetö bakan olmasını istedi ama meral hanımın haberi olmayabilir diyor. nasıl oluyor o zaman haberi yok ama bakan olmasını istiyor hemde içişleri bakanı cevap vermesi gereken Tansu çiller dir. bir cemaatin lafıyla içişleri bakanı yapabiliyor