E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeclis, yeni yasama yılına 'ekonomi' gündemiyle başlayacak---

Meclis, yeni yasama yılına 'ekonomi' gündemiyle başlayacak

Meclis, yeni yasama yılına 'ekonomi' gündemiyle başlayacak
29 Ağustos 2023 - 13:39 borsagundem.com

TBMM 1 Ekim'de açılacak ve öncelikli gündem ekonomi olacak. TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan da konuyla ilgili milletvekillerine sunum yapacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yeni yasama yılına 1 Ekim'de başlayacak. Mecliste öncelikli gündem ekonomi olacak ve para piyasalarındaki hareketlilik gündeme gelecek.

İktidar partisi, Meclise gelmesi planlanan ekonomi yasaları ve bakanlıklardan gelecek yasal düzenlemelere ilişkin taslak metinlere son halini vermek için eylül ayında mesai yapacak.

Ayrıca TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, ekim ayının ikinci haftasında Mehmet Muş başkanlığında toplanacak. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hafize Gaye Erkan, burada ekonomideki son gelişmeler ve para politikasına ilişkin milletvekillerine sunum yapacak. Erkan, Merkez Bankası'nın izlediği sıkılaştırma politikası ve beklentileri milletvekilleriyle paylaşacak ve soruları yanıtlayacak.

EKK toplantısında 'fiyat istikrarı' vurgusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)